Polyester Spandex Slim Fit Yoga bukser Stof

Polyester Spandex Slim Fit Yoga bukser Stof

Uanset hvor travlt du har på arbejdet, er du nødt til at komme tilbage til livet. Når du praktiserer yoga, skifte til komfortable sportstøj, så din krop er fri til at strække, undgå din krop, vejrtrækning restriktioner, vågne op hjertet af den virkelige frihed. Så valget af vægttab motion yoga tøj ...

Produktdetaljer

Uanset hvor travlt du har på arbejdet, er du nødt til at komme tilbage til livet. Når du praktiserer yoga, skifte til komfortable sportstøj, så din krop er fri til at strække, undgå din krop, vejrtrækning restriktioner, vågne op hjertet af den virkelige frihed.

Så valget af vægttab motion yoga tøj stof er meget vigtigt.

Vores virksomhed har flere former for stof egnet til yoga, såsom fugtabsorption, sved dræning, åndbar og komfortabel, eller fuldt polyester, tykt stof kan også bruges til yoga tøj. Vi kan give dig prøver til dit design.

Polyester (lige og rynke):

Features: høj styrke, god slagfasthed, varmebestandighed, korrosionsbestandighed, stagnation modstand, syre og alkali modstand, god lysmodstand (efter akryl fiber), eksponering i 1000 timer, stærk 60-70%, dårlig hygroscopicity Farvning er vanskelig, stoffet er let at vaske og tørre, og formen opbevaring er god. Har karakter af "vaskbar og bærbar"


Den bedste elasticitet, den værste styrke, dårlig fugtabsorption, god lysbestandighed, syremodstand, alkali modstand og slidstyrke.

Anvendelser: Spandex er meget udbredt i undertøj, kvinders undertøj, fritidstøj, sportstøj, sokker, strømpebukser, bandager, etc. på tekstilområdet, medicinsk område, osv. Spandex er en meget elastisk fiber, der er afgørende for højtydende tøj, der er dynamisk og praktisk. Spandex er 5-7 gange længere end originalen, så den er behagelig at have på, blød at røre ved og rynkefri og bevarer altid sin oprindelige kontur.

139

140

141

142

143

144

145

146

147

Hot Tags: polyester spandex slim fit yoga bukser stof, Kina, leverandører, producenter, fabrik, tilpasset, købe, engros, bulk, citat, lavet i Chin

Undersøgelse

Du kan også lide