Warp Strik Nylon Spandex Yoga Wear Stof

Fordele ved nylonstof: 1. Slidstyrken af ​​nylonstof rangerer førstepladsen, mange gange højere end andre fiberstoffer af lignende produkter. Derfor har den fremragende holdbarhed, og dens hygroskopicitet er en bedre variation blandt syntetiske fiberstoffer. 2. Nylonstof er et let ...

Produktdetaljer

Fordele ved nylonstof:

1. Slidstyrken af ​​nylonstof rangerer førstepladsen, mange gange højere end andre fiberstoffer af lignende produkter. Derfor har den fremragende holdbarhed, og dens hygroskopicitet er en bedre variation blandt syntetiske fiberstoffer.

2. Nylonstof er et let stof, der kun er opført efter polypropylenfiber og acrylfiber i syntetisk fiberstof. Derfor er det velegnet til fremstilling af bjergbestigningstøj, vintertøj osv. Samt dets fremragende elasticitet og modstandsdygtighed.


Vaskemetode af nylonstof:

1, vandtemperaturen bør ikke overstige 40 grader for at undgå for varmt og gå; Ved katarsis må du ikke gnide hårdt, ellers vises der en lille uldkugle.

2, det lyse stof skal vaskes mere end et par gange, eller solen er let at gulne; Undgå udsættelse for sol og tørring, skal være tør; Nylon varmebestandighed er dårlig, så til lav temperatur strygning, skal spille damp, ikke tørt varmt.


T002TB6 (4)T002TB6 (1)T002TB6 (3)


Hot Tags: kæde strik nylon spandex yoga slid stof, Kina, leverandører, producenter, fabrik, tilpasset, køb, engros, bulk, tilbud, lavet i hage

Undersøgelse

Du kan også lide