Warp finpudset Nylon Elasticity Badetøj Stof

Warp finpudset Nylon Elasticity Badetøj Stof

Denne nylon spandex stof bruges altid til fremstilling af T-shirt, bukser, activewear, sportstøj, yoga slid, modetøj eller andre industrier. Vi kan tilbyde meget funktionel behandling, såsom fugtspredende, antibakterielle, anti - UV og andre. Hvis du er interesseret i vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at samarbejde med dig!

Produktdetaljer

product information

PRODUKTOPLYSNINGER
produktnavn:warp finpudset nylon elasticitet badetøj stof
Modelnummer:N006PW2
Materiale:80%Nylon20%Spandex
Bredde:152 cm
Vægt:190gsm
Type:stretch stof
Mønster:Almindelig farvet
Strikket type:Weft strikket
Forsyningstype:Make-to-Order
Programmer:T-shirt, fashionwear, sportstøj, yoga slid, bukser ...


▼Warp finpudset Nylon Elasticity Badetøj Stof▲

●Dette stof består af 80% nylon og 20% Spandex,

● Det er meget udbredt til fremstilling af T-shirt, bukser, activewear, sportstøj, yoga slid, fashionwear ... ●Fugtaborptive,komfortabel i både tørre og våde årstider.


details show

Warp Honed Nylon Elasticity Swimwear Fabric (1)

specific (2)


Vi har engageret os i stoflinjen i årtier, så vi har en erfaringssalgsteam, der kender markedet rigtig godt og støtter kunderne i at udvikle mange projekter.

Over årtier år, og indførelsen af tyske Karl Mayer avanceret højhastigheds-warp strikkeudstyr, samt en bred vifte af teknisk support, vi er konkurrencedygtige på markedet.


Alle produktioner styres strengt under det internationale kvalitetssystem. Under produktionen implementeres kvalitetskontrolsystemet i hver produktionsproces for at sikre, at det når den internationale kvalitetsstandard samt kundernes krav.

Med vores erfaringer og passionerede bringer vi dig nyt koncept på nylon spandex stof samt fremragende kvalitet, punktlig levering og fint arbejdsmiljø.


application scenarios

various application


Oder process.jpg


1577072559(1)

shipping


company profile


Hot Tags: warp finpudset nylon elasticitet badetøj stof, Kina, leverandører, producenter, fabrik, tilpasset, købe, engros, bulk, citat, lavet i Chin

Undersøgelse

Du kan også lide