Jacquard Mesh Nylon Spandex Moderigtigt badetøj Stof

Det mest velegnede stof til badetøj er nylon stof, som er lavet af spandex og nylon. Dette er også stoffet i en professionel badedragt, som ikke er egnet til svømning med andre stoffer, såsom bomuld, men det er også nyttigt til svømning med polyester. Fordelen ved jin ...

Produktdetaljer

Hvilken badedragt stof er bedre:

Det mest velegnede stof til badetøj er nylon stof, som er lavet af spandex og nylon. Dette er også stoffet i en professionel badedragt, som ikke er egnet til svømning med andre stoffer, såsom bomuld, men det er også nyttigt til svømning med polyester.
Fordelen ved jin spandex badedragt er lyse farver, slid tæt på huden komfortable, elastisk, efter mange iført uden deformation, li vand hurtigt, let at vaske, god tør. Professionel badedragt materiale er den samme, men det vil være højt teknisk indhold inde, generelt gennem særlig behandling. Såsom at reducere modstand, vandafvisende behandling og så videre.

Zhejiang hongxiang tekstilteknologi co,, LTD. Har specialiseret sig i alle former for kvinder badetøj stoffer, med 16 års erfaring, er du velkommen til at diskutere køb.

Dette er en Jacquard Mesh Nylon Spandex Moderigtigt badetøj Stof

Navn på elementJN158PB2
SammensætningNylon100%
Bredde155 cm eller tilpasset
Vægt100gsm eller tilpasset
kr.500 KG pr. farve
PakningNormalt 20 KG pr Roll Pakning, Bale Pakning
Levering20 Arbejdsdage efter indbetalingskvittering og laboratoriedips bekræftet
BetalingT/T, Vestunionen
Service24 timer online, tilpasset design, testrapport (SGS, Intertek)
58(001)

59(001)

60(001)

Hot Tags: jacquard mesh nylon spandex fashionable badetøj stof, Kina, leverandører, producenter, fabrik, tilpasset, købe, engros, bulk, citat, lavet i Chin

Undersøgelse

Du kan også lide