Folie Print Skinnende Nylon Lycra Badedragt Stof

Folie Print Skinnende Nylon Lycra Badedragt Stof

Folier Nylon Spandex Sports Fabric er en mode stof med færdige bronzing. Det er høj temperatur stempling og prægning. Det er velegnet til badedragt, sport, dans og andre områder af tøj. Mønstre kan leveres af os eller foretages i henhold til dine behov. Teknologi kan også øge ...

Produktdetaljer

Folier Nylon Spandex Sports Fabric er en mode stof med færdige bronzing. Det er høj temperatur stempling og prægning. Det er velegnet til badedragt, sport, dans og andre områder af tøj.

Mønstre kan leveres af os eller foretages i henhold til dine behov.

Teknologi kan også øge anti-uv, klor-resistente, anti-bakterier effekter og så videre,

Vores kvalitet er forskellig fra den lave pris og produkter af lav kvalitet på markedet. Vi forstår farvens fasthed, ikke let at falme, bløde at røre ved, og de færdige produkter er high-end.

Vi har eksporteret dette produkt i flere lande hvert år. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.


Spandex stof, også kendt som polyurethan fiber stof, er et stof lavet af spandex. Polyurethan er en polyurethan fiber. På grund af sin fremragende elasticitet, er det også kendt som elastisk fiber. Det har været meget udbredt i beklædningsgenstande stoffer og har høj elasticitet.


Den bedste elasticitet, den værste styrke, dårlig fugtabsorption, god lysbestandighed, syremodstand, alkali modstand og slidstyrke.

Anvendelser: Spandex er meget udbredt i undertøj, kvinders undertøj, fritidstøj, sportstøj, sokker, strømpebukser, bandager, etc. på tekstilområdet, medicinsk område, osv. Spandex er en meget elastisk fiber, der er afgørende for højtydende tøj, der er dynamisk og praktisk. Spandex er 5-7 gange længere end originalen, så den er behagelig at have på, blød at røre ved og rynkefri og bevarer altid sin oprindelige kontur.

174

175

176

177

Hot Tags: folie print skinnende nylon lycra badedragt stof, Kina, leverandører, producenter, fabrik, tilpasset, købe, engros, bulk, citat, lavet i Chin

Undersøgelse

Du kan også lide