Digital Print Nylon Spandex Badedragt Stof

Digital Print Nylon Spandex Badedragt Stof

Hvad er badedragtens stoffer? Hvilken slags badedragtstof er godt? Der er kun tre grundlæggende typer badetøj: dupont lycra, nylon og polyester. Introducer dem henholdsvis: 1, dupont lycra: er en slags kunstig elastisk fiber, det bedste elastiske stof, kan udvides til ...

Produktdetaljer

Model: TH09520

Digital Print Nylon Spandex Badedragt Stof

Sammensætning

Nylon / Spandex 85/15

Bredde

150 cm eller tilpasset

Vægt

1500gsm eller tilpasset

MOQ

2000 yards pr. Design

Pakning

Normalt 20KGS pr. Rullepakning, ballepakning

Hvad er badedragtens stoffer? Hvilken slags badedragtstof er godt? Der er kun tre grundlæggende typer badetøj: dupont lycra, nylon og polyester. Indfør dem henholdsvis:
1, dupont lycra: er en slags kunstig elastisk fiber, det bedste elastiske stof, kan udvides til den oprindelige længde på 4 ~ 6 gange, fremragende stretch, velegnet til blanding med en række fibre, kan styrke vedhængets struktur , anti-rynke og andre fordele. Den klorresistente dupont lycra giver badetøj en længere levetid end dem, der er lavet af almindelige materialer.
2. Nylonstof: selvom strukturen ikke er så solid som lycra-stof, er dens fleksibilitet næsten den samme som lycra-stof. I øjeblikket er det mest anvendte stof til badetøj.
3. Polyesterstof: elastisk stof i en retning og to firkantede strækninger. På grund af den begrænsede elasticitet bruges den mest i svømmebukser eller kvinders' s todelte stil, ikke til et stykke.

148Hot Tags: digital print nylon spandex badedragt stof, Kina, leverandører, producenter, fabrik, tilpasset, køb, engros, bulk, tilbud, lavet i hage

Undersøgelse

Du kan også lide