Warp Nylon Høj-elastisk Lace Jacquard Mesh

Warp Nylon Høj-elastisk Lace Jacquard Mesh

Dette stof består af 80% nylon og 20% Spandex, er det almindeligt anvendt til fremstilling af activewear, sportstøj, yoga slid, modetøj, tilbehør til beklædningsgenstande eller andre industrier. Vi har engageret os i stoflinjen i årtier, så vi har en erfaringssalgsteam, der kender markedet rigtig godt og støtter kunderne i at udvikle mange projekter. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen forespørgsel.

Produktdetaljer

product information

PRODUKTOPLYSNINGER
produktnavn:Warp Nylon Høj-elastisk Lace Jacquard Mesh
Modelnummer:H08327
Materiale:80%Nylon20%Spandex
Bredde:130 cm
Vægt:120gsm
Type:stretch stof
Mønster:Almindelig farvet
Strikket type:Warp strikket
Forsyningstype:Make-to-Order
Programmer:fashionwear, yoga slid, sportstøj, activewear, tilbehør til beklædningsgenstande ...▼Warp Nylon Høj-elastisk Lace Jacquard Mesh▲

●Dette nylon spandex stof består af 80% nylon og 20% Spandex.

●Med høj-stretch, god hånd-følelse, lys og åndbar,

● Det er altid bruges til at gøre activewear, sportstøj, yoga slid, modetøj, tilbehør til beklædningsgenstande eller andre industrier.


details show

Warp Nylon High-elastic Lace Jacquard Mesh

Warp Nylon High-elastic Lace Jacquard Mesh

Warp Nylon High-elastic Lace Jacquard Mesh

specific (2)


√ Elegant, fleksibel, kvalitet og blød. For bedre fugtabsorption og hygroskopisk funktion. Vi vælger unikt formedesektionsfibre, hule fibre og flerhulsfibre for at øge fiberskæringsområderne og forbedre vandtransmissionen.Vi insisterer / holde sig til princippet om integritet først, Kvalitet Først, og kunder først. Administreret og kontrolleret af vores ledende tekniske personale, har vores virksomhed udviklet innovative og unikke nye produkter konstant.


our advantages (2)


Oder process.jpg


company profile

Hot Tags: warp nylon høj-elastisk blonder jacquard mesh, Kina, leverandører, producenter, fabrik, tilpasset, købe, engros, bulk, citat, lavet i Chin

Undersøgelse

Du kan også lide