Kvalitet Weft 100%Poly DRI-FIT Jacquard Stof

Dette stof består af 100% polyester, altid bruges til T-shirt, sportstøj, activewear, sport bukser eller andre industrier. Vi har et langsigtet tæt samarbejde med flere materialeproducenter fra ind- og udland for at tilbyde produkter af højeste kvalitet. Hvis du har nogen krav, så tøv ikke med at kontakte os!

Produktdetaljer

product data

 

Produktparameter
produktnavn:Kvalitet Weft 100%Poly DRI-FIT Jacquard Stof
Modelnummer:JT085PB4
Materiale:100%Polyester
Bredde:175
Vægt:170
Type:Jersey
Mønster:Almindelig farvet
Strikket type:Weft strikning
Forsyningstype:Make-to-Order
Programmer:sportstøj, T-shirt, sport bukser, activewear eller andre industrier


▼Dette stof består af 100% polyester, er det almindeligt anvendt til fremstilling af T-shirt, sportstøj, activewear, sport bukser og så videre.


▼Fugtaborptive,komfortabel i både tørre og våde årstider.


▼Elegant, fleksibel, kvalitet og blød. For bedre fugtabsorption og hygroskopisk funktion. Vi vælger unikt formedesektionsfibre, hule fibre og flerhulsfibre for at øge fiberskæringsområderne og forbedre vandtransmissionen.details


  Weft 100%Poly Dri-fit Jacquard Fabric


  Weft 100%Poly Dri-fit Jacquard FabricVores princip

Vi insisterer på princippet om integritet først, kvalitet først og kunder først. Administreret og kontrolleret af vores ledende tekniske personale, har vores virksomhed udviklet innovative og unikke nye produkter konstant.


866_.webp.jpg

På trods af at bruge til fremstilling af T-shirt, sportstøj, activewear, sport bukser, kan det også bruge til hjemmet tekstiler, for bagsiden pude , sengetøj, gardin , sofa, polstring og så videre.


12,30_


Rig oplevelse

▼ Vi har engageret os i stoflinjen i årtier, så vi har en erfaringssalgsteam, der kender markedet rigtig godt og støtter kunderne i at udvikle mange projekter.


▼Med års erfaring, og indførelsen af tyske Karl Mayer avanceret højhastigheds-warp strikning udstyr, samt en bred vifte af teknisk support, vi er konkurrencedygtige på markedet.


1, Vi har udviklet langsigtet samarbejde med vores samarbejdende farvning fabrik, og dermed holde stabil leveringstid og pålidelig kvalitet.

2, Leveringstid af skødet dips er omkring 3-7 dage.


why choose us


specific


factory picture


 

shipping

1576651802(1)

company profile


Hot Tags: kvalitet weft 100% poly dri-fit jacquard stof, Kina, leverandører, producenter, fabrik, tilpasset, købe, engros, bulk, citat, lavet i Chin

Undersøgelse

Du kan også lide