Jacquard Polyester Spandex Sportstøj Stof

Jacquard Polyester Spandex Sportstøj Stof

Jacquard Polyester Spandex Sportswear Fabric er meget udbredt, ikke kun gøre casual bukser, sportstøj, dragter, men også strøelse materialer. Det nye stof, som er lavet af stof og er behagelig at have på, og som kombinerer jacquard med moderne sans og kunstnerisk forstand, har tiltrukket...

Produktdetaljer

Model:JT015PB2

Jacquard Polyester Spandex Sportswear Fabric er meget udbredt, ikke kun gøre casual bukser, sportstøj, dragter, men også strøelse materialer. Det nye stof, som er lavet af stof og er behagelig at have på, og som kombinerer jacquard med moderne sans og kunstnerisk forstand, har tiltrukket kunder med sin skønhedscharme.

Vi har 90% polyester 10% spandex eller andre stoffer af forskellige proportioner. Bredde er omkring 150-160cm, eller du kan tilpasse den.

Vores virksomhed har produceret professionel teknologi inden for warp strikning i 16 år og har akkumuleret mange kunder og produkter. Vi ser frem til at samarbejde med dig.


Lycra er Du Ponts brandnavn for elastan. Det er en syntetisk fiber, som altid kombineres med en anden fiber i et stof. Lycra bruges ikke som de fleste fibre af den grund er, at selv en lille mængde (så lidt som 2 procent) kan give en betydelig strækning og give stof en bedre drapere. Lycra er kendt for sin evne til at blive strakt fire til syv gange sin oprindelige længde og vil stadig vende tilbage til sin normale tilstand og længde, når de frigives. Andre beundringsværdige egenskaber Lycra omfatter dens modstandsdygtighed over for sollys, sved og forbedring af komfort, nem bevægelse og form fastholdelse, når de anvendes i et stof. Lycra i sig selv ligner en kontinuerlig glødetråd, men faktisk indeholder masser af små filamenter sat sammen, som består af elastisk og stive molekyler for at gøre det både blødt og stærkt. Elastan kan også bruges i sportstøj til kompressionsbeklædning, som bruges til at forbedre blodcirkulationen, reducere mælkesyre og DOMS, og det kan også bruges til at holde en beklædningsgenstand op. Når de overvejer at købe Lycra, tungere vægt Lycra stoffer vil være mindre se-through, når strakt. Vi leverer Lycra-stoffer, herunder et 80% Nylon, 20% elastan stof (KBT117) i masser af strålende farver. Et andet stof, vi har, som er meget ens, men ikke så flimrende er PBT (polybutylen terephthalat) (KBT6278). Dette er en type polyester med stræk og taktile egenskaber meget lig Lycra. Det er også modstandsdygtigt over for saltvand, klor og farve fading hvilket er grunden til dette stof er velegnet til badetøj.

64

65

66

Hot Tags: jacquard polyester spandex sportstøj stof, Kina, leverandører, producenter, fabrik, tilpasset, købe, engros, bulk, citat, lavet i Chin

Undersøgelse

You Might Also Like