82%Nylon 18%Spandex Jacquard Checker Mønster Strik Stof

82%Nylon 18%Spandex Jacquard Checker Mønster Strik Stof

HX-N066PW2

Produktdetaljer

Fordele ved nylon stof:

1. Høj mekanisk styrke, god sejhed, høj trækstyrke og trykstyrke. Den specifikke trækstyrke er højere end metals, og trykstyrken kan sammenlignes med metals, men dens stivhed er ikke så god som af metal. Trækstyrken er tæt på udbyttestyrken og er mere end dobbelt så høj som ABS. Det har stærk absorptionskapacitet for stød og stress vibrationer, og dens virkningsstyrke er meget højere end almindelig plast, og det er bedre end acetal harpiks.

2, træthed modstand er fremragende, kan emnet opretholde den oprindelige mekaniske styrke efter gentagne gentagelser. PA bruges ofte i de tilfælde, hvor rulletrappen gelændere og den nye cykel plast fælge er ekstremt trætte.

3, høj blødgørende punkt, varmebestandighed (såsom nylon 46, høj krystallinsk nylon høj varmeforvrængning temperatur, kan bruges ved 150 grader i lang tid. PA66 efter glasfiber forstærket, dens varmeforvrængning temperatur nåede 250 grader eller mere).

4, overfladen er glat, friktionskoefficienten er lille, slidstærk. Det er selvsmørende, når det bruges som en bevægelig mekanisk komponent, og har lav støj. Det kan bruges uden smøremiddel, når friktionen ikke er for høj. Hvis det er nødvendigt at bruge et smøremiddel til at reducere friktionen eller hjælpe med at sprede varme, kan der vælges vandolie, fedt osv. Således, som en transmission komponent, dens levetid er lang.

5, korrosionsbestandighed, meget modstandsdygtig over for alkali og de fleste salt væske, men også resistente over for svag syre, olie, benzin, aromatiske kulbrinte-lignende forbindelser og generelle opløsningsmidler, inert til aromatiske forbindelser, men ikke resistente over for stærke syrer og oxidanter. Det kan modstå erosion af benzin, olie, fedt, alkohol, svage kakerlakker, etc. og har god anti-aging evne. Det kan bruges som emballagematerialer til smøreolie, brændstof osv.

Produktbeskrivelse
Navn på element82%Nylon 18%Spandex Jacquard Checker Mønster Strik Stof
Sammensætning82%Nylon 18%Spandex
Bredde152 cm
Vægt200g/m2
MCQ150 KG/500M
MOQ500 KG/1600M
PakningStærke rør inde og plastikpose udenfor
Oplysninger om pakningNormalt 25 KG pr rulle, 0.1m³
Tidsforløb15-30 dage
Betalingsbetingelser30%Indbetaling og 70% før afsendelse
L/C ved synsvidde
PayPal
EksempelregelA4 størrelse prøve er gratis
N066PW2 (1)

 

Firmaprofil

Hong Xiang Technology blev grundlagt i 2004, beliggende i Dongguan, Guangdong-provinsen og Haining, Zhejiang-provinsen, som med økonomi velstand og bekvem transport.

Vi har specialiseret os i produktion af Warp & Weft Strikkede stoffer, lamineret stof. Med introduktionen af avanceret tekstiludstyr og -teknologi, der forvaltes af det ledende tekniske personale, er vores kvalitet strengt kontrolleret. Vores stoffer er i overensstemmelse med internationale standarder, har bestået ISO9001 International Quality System Certificering og ISO14001 Environmental Management System Certificering, og få et certifikat på OEKO-TEX Standard 100.
For at imødekomme behovene i Fashion Wear, Badetøj, Sportstøj, Undertøj, Legetøj, Sko, Hatte, Sofaer, Autostol Covers, Vi producerer en række Spandex Series: Nylon Spandex Stoffer, Polyester Spandex Stoffer, Mesh, Jacquard, Trykt , Microfiber; Coolmax, Anti-bakteriel, Anti-UV, og imprægnering Særlige funktionsstoffer kunne specialfremstillet i henhold til de forskellige krav fra kunderne.

        "Hong Xiang "er villig til at arbejde med venner fra hele verden og overholde princippet om 'Integrity First, Quality First, og kunder først'. Vi håber inderligt, at vi kan slutte sig til hånden for at skabe en strålende fremtid! "

 

 

Samarbejde Brands

1

 

Certificeringer & kvalifikationer

Oeko-Tex Standard 2019

IS014001IS09001

Oeko-Tex Standard 2019


Hot Tags: 82% nylon 18% spandex jacquard checker mønster strik stof, Kina, leverandører, producenter, fabrik, tilpasset, købe, engros, bulk, citat, lavet i Chin

Undersøgelse

Du kan også lide