Yoga Beklædningsmateriale

- Nov 25, 2019-

Lycra: Spandexs oversættelse af "Spandex" er en slags elastisk fiber, det videnskabelige navn Polyurethane, forkortet (PU). Det kaldes "Spandex" i det kinesiske fastland. Det er meget elastisk og kan strækkes 6 til 7 gange. Dog kan det hurtigt vende tilbage til sin oprindelige tilstand med spændingens forsvinden. Dens molekylstruktur er kædelignende, blød og strækkelig. Polyurethan forbedrer dens egenskaber ved at blive forbundet til hårde segmenter. Elastiske fibre er opdelt i to kategorier: den ene er en polyesterkæde; den anden er en polyetherkæde. Elastisk polyesterfiber er stærk i oxidationsbestandighed og oliebestandighed; elastisk polyetherfiber er mildtæt og anti-detergent. Siden 1958 introducerede DUPONT Spandex i kommerciel brug og registreret varemærke (LYCRA). Markedsoversættelse er [Lycra], mange mennesker har navngivet "Leica" som navnet på Spandex


Nylon: Polyamidfiber, almindeligt kendt som nylon (Nylon), engelsk navn Polyamid (forkortet PA), densitet 1,15 g / cm3; er en generisk betegnelse for termoplastiske harpikser, der indeholder en gentagende amidgruppe - [NHCO] i den molekylære rygrad. Disse inkluderer alifatiske PA, fedt-aromatisk PA og aromatisk PA. Blandt dem er der mange alifatiske PA-sorter, og udbyttet er stort.


Udbredt anvendt bestemmes dens navn af det specifikke antal carbonatomer i den syntetiske monomer. Det blev opfundet af den berømte amerikanske kemiker Carothers og hans forskerteam. Nylon, en betegnelse for polyamidfiber (nylon), kan laves til lange eller korte korte fibre.