Hvilke stoffer bruges generelt til sportstøj?

- Aug 14, 2020-

Sportsstoffer refererer generelt til tekstil af tøj under sport. Faktisk er de fleste af disse stoffer polyester.

Den første nødvendige funktion er hurtigtørrende.

Fordi du har brug for at svede meget under træning, er det meget absorberende at bære bomuldstøj, men sveden absorberes på tøjet, og tøjet bliver vådt og svært at fordampe. Mange sportsstoffer, såsom CLIMAFIT fra ADIDAS, DRIFIT af NIKE og ATDRY af Li Ning, er alle materialer, der er undersøgt med en masse penge. De er alle 100% polyester. Sådanne stoffer kan få dig til at svede. Fordamp hurtigt sved, så du ikke føler tyngden af ​​noget tøj, og det holder heller ikke fast i din krop. Det kan siges, at det er det første valg til intens sport.

Jeg tror alle ved dette, men de gennemsnitlige mennesker under ikke gør det.

Der er et andet stof, der bruges til at varme op. Enhver, der kan lide sport, ved, at opvarmning før træning er meget vigtig. Hvis det ikke er nok, er det let at komme til skade eller endda ødelægge sportskarrieren. Og der er en slags opvarmningstøj, som er lige det modsatte af ovenstående. Det kan bevare varmen på kroppen, hvilket betyder, at tøjet er isoleret. Der er ikke ensartet navn på sådanne stoffer. Tøj, der ikke kan blive gennemblødt i regn, er sådanne materialer, meget gode.

Derudover er der andre low-end tøj noget mesh polyester, men de er ikke så gode som DRYFIT.

Hvad angår vask, er der ikke noget problem, hvordan man vasker det. Generelt skal det bemærkes, at gennemblødningen ikke må overstige 4 timer. Den første vask af mørke farver skal adskilles fra lyse farver. Vask ikke dem, der ikke kan vaskes i maskine. Polyestertøj er generelt mere skarpe og bryder ikke, hvis de vaskes hårdt, ellers brydes det direkte under træning, hvis bevægelsesområdet er stort? Haha!