Hvad stof er godt for Yoga Tøj? En stor sammenligning af fælles stoffer

- Aug 14, 2020-

Stoffet af yoga tøj er et meget vigtigt udvælgelse kriterium, når vi køber yoga tøj. Stoffet har stor indflydelse på vores komfort, når vi dyrker yoga. Så blandt så mange slags stoffer, hvilket stof er mere Okay?


Hvilket stof er godt til yogatøj

På nuværende tidspunkt er viskosestoffer de mest almindelige yogatøj på markedet, fordi dets pris og komfort er det bedste forhold. Selvfølgelig er stoffet lavet af bambus fiber faktisk godt, men det er lidt dyrt, fordi det er en ren naturlig miljøvenligt produkt. I betragtning af at vi kun bære det, når de praktiserer yoga, hvis det kan opfylde vores forskellige krav, når de praktiserer yoga, jeg synes, det er en ganske god yoga slid. Med hensyn til omkostningseffektivitet, jeg personligt føler, at viskose materiale er ganske komfortabel. Ja, og prisen er moderat, omkring et eller to hundrede.


Yoga sport vil svede meget, hvilket er nøglen til vores valg af yoga afgiftning og fedttab. Valg af stoffer med gode svedtransporterende egenskaber kan hjælpe sved afløb og beskytte huden mod de giftige stoffer, der er indeholdt i sved; stoffer med god åndbarhed vil forhindre tøjet i at klamre sig til huden, når sveden er drænet, hvilket reducerer ubehaget.


Sammenligning af fælles stoffer til yoga tøj

Generelt er yoga tøj lavet af ren bomuld, bomuld, linned, nylon og polyester stof:


Ren bomuld, såsom Peel, Yuanyang, osv., er billige og nemme at plyndre.


Bomuld og linned, såsom Hada, Kang Suya, osv., har lave omkostninger ydeevne, og de er for nemme at rynke efter iført dem én gang.


Polyester, såsom Lu Yifan, er en badedragt-lignende stof. Det er let og tyndt, ikke tæt på kroppen, og meget cool, men det absorberer ikke sved og gennemsyrer ikke. Når det er varmt, er det let at føle kropslugt.


Nylon stoffer er generelt 87% nylon og 13% spandex, såsom Eucalyptus, FLYOGA yoga tøj, osv. Denne form for stof er god til at absorbere sved og fugtspredende, forme, ikke balling, og ikke deformere.


Hvilket stof er behageligt for yoga tøj

Yoga motion er en slags selvdyrkning motion med relativt stærk fleksibilitet. Det er opmærksom på harmoni af natur og menneske, så du kan ikke henkastet bruge det på yoga tøj. Hvis du vælger tøj med dårlige stoffer, kan du rive, deformere eller miste lys under stretching øvelser. Og så videre, det er ikke kun dårligt for at praktisere yoga, men påvirker også ens humør. Derfor skal yogastuderende være opmærksomme på, hvilke stoffer der bruges til yoga.


I øjeblikket den bedste sportstøj, den mest komfortable er Lycra. Forskellen mellem Lycra og traditionelle elastiske fibre er, at det kan strække sig op til 500% og kan genoprettes til sin oprindelige form. Med andre ord kan denne form for fiber strækkes meget let, men det kan være tæt på overfladen af den menneskelige krop efter nyttiggørelse, og den tilbageholdenhed kraft på den menneskelige krop er meget lille. Lycra fiber kan bruges med ethvert stof, herunder uld, hamp, silke og bomuld, at øge tætsiddende, elasticitet, og løs karakter af stoffet, hvilket gør det mere fleksibelt, når du flytter. Desuden er Lycra forskellig fra de fleste spandex garner. Det har en særlig kemisk struktur og vil ikke vokse mug i et fugtigt og varmeforseglet rum efter at være blevet våd.


Hvordan man vedligeholder yoga tøj

Om vask:


Nyindkøbte yoga tøj skal forsigtigt vaskes med vand for at fjerne den flydende farve og derefter tørret før iført. Når vandet er overstået, er det fint. Første gang du ikke behøver at bruge vaskepulver og andre rengøringsmidler, især være forsigtig med ikke at bære uvasket yoga tøj direkte. Høj temperatur yoga, en masse sved, vil nedbryde fiksativ i tøjet, forårsager tøjet til at falme, og når de praktiserer yoga, kan åbningen af porerne nemt forårsage farven på tøjet til at invadere huden. Til daglig rengøring er håndvask i koldt vand den bedste. Den maksimale vandtemperatur bør ikke overstige 30 grader Celsius. Efter en masse svedtendens, skal du vaske og tørre så hurtigt som muligt eller holde det godt ventileret.


Om strygning:


Yoga tøj kan bruges til strygning, bør temperaturen styres godt, og tynd bomuldsklud bør anvendes til strygning.


Om indbetaling:


Når du ikke er iført yoga tøj, er det bedst at hænge dem på en bøjle eller lægge dem fladt, men de bør placeres oven på andet tøj for at undgå squashing og rynker dem og påvirker deres udseende.