Hvilket stof er godt til badetøj

- Aug 14, 2020-

Tre typer stoffer til badedragter anvendes generelt:

Lycra (eller stretchfiber, elastisk fiber, spandex, Lycra er bare et produktvaremærke tilhørende DuPont) - jo mere indholdet, jo højere er præmien og dyrere prisen, generelt kun 20%.

Nylon-mellemklasse, den mest anvendte fibertøj til badetøj. Generelt bruges nylon + elastiske fiberstoffer til badetøj.

Polyester - hovedsagelig brugt til badebukser eller split badedragter.

1. DuPont Lycra: Det er en menneskeskabt elastisk fiber med den bedste elasticitet. Den kan udvides til 4-6 gange den oprindelige længde. Den har fremragende strækbarhed og er velegnet til blanding med forskellige fibre. Det kan styrke tekstur, drapering og antirynke. . DuPont Lycra, der indeholder ingredienser mod klor, gør det muligt for badetøj at have en længere levetid end badetøj lavet af almindelige materialer.

2. Nylonstof: Selvom strukturen ikke er så solid som Lycra-stof, er dens elasticitet og blødhed på niveau med Lycra. Det er i øjeblikket det mest anvendte stof til badetøj og er velegnet til produkter til mellemstore priser.

3. Polyesterstof: et ensrettet og tovejs strakt elastisk stof. På grund af den begrænsede elasticitet bruges den mest i svømningskuffer eller kvinders' s svømmedeling i to dele, ikke egnet til et stykke. Stoffer, der delvist kan splejses eller påføres med lave enhedsprisstrategier.