Hvad er egenskaberne ved sportsbeklædnings funktionelle stoffer?

- Jun 25, 2019-

Hver af os vil have mindst et sæt sportsbeklædning, fordi dets komfort og mere og mere moderigtigt udseende er vigtige faktorer, der tiltrækker os. Nedenfor introducerer sportstøjproducenten Xiaobian de funktionelle stoffer af sportsbeklædning til slutningen. Hvad er funktionerne. Det inkluderer hovedsageligt tre aspekter: holdbarhed, komfort og særlig beskyttelse af sportsbeklædningsstoffer.

Hvad er kendetegnene ved sportsbeklædnings funktionelle stoffer?


1, hurtig ydelse


Sportstøj skal have god holdbarhed, herunder trækstyrke, rivestyrke, sprængstyrke, slidstyrke og varme- og lysmodstand. I mange moderne sportsgrene udfører folk ofte en masse bevægelser, hvilket kræver, at sportsbeklædningen har god fleksibilitet og øger række af led og muskelaktiviteter. Derfor bruger moderne sportsbeklædning ofte elastiske stoffer med høj elasticitet. I svømmedragter og cykeltøj bruges for eksempel lycra- og takteltøj. Sportsstøjs slidstyrke er også en ekstremt vigtig indikator. Cordura-fiberen, der er udviklet af DuPont, er en slags stråledeformationshøj styrke med nylon. Dette produkt er let, slidstærkt og slidstærkt. Dens slidstyrke er generel jet deformation nylon. 2 gange slidstyrken er 2 til 7 gange den for polyamid, polyester og bomuldsprodukter.


2, særlig beskyttelsesydelse


Sportstøj bør også have nogle særlige beskyttelsesegenskaber. For eksempel kan skydiving skydning beklædes med en kemisk film, der kan adsorbere vandmolekyler på overfladen af stoffet for at danne en kontinuerlig ledende vandfilm på overfladen af stoffet for at sprede den statiske elektricitet for at forhindre utilsigtet skade forårsaget af statisk elektricitet til atleten; udendørs sport Overdreven ultraviolette stråler i processen vil true menneskers sundhed og skade huden. Sportstøj med UV-modstand er mere og mere populært. Når du løber, kører osv. På vej om natten, skal du vælge tøj med reflekterende materialer for at forbedre nattesynseffekten sikrer sportssikkerheden.


For forskellige sportsgrene skal designet designe forskellige tøjstrukturer og detaljer til specifikke sportsgrene, ergonomi og miljøet, hvor sportsgrenen er placeret. Derudover kan det korrekte valg af funktionelle stoffer ikke kun forbedre brugen af sportsbeklædning, men også få bæreren til at føle sig godt tilpas og opleve glæden ved sport.


3, komfort ydeevne


Efter at have båret den menneskelige krop, danner tøjet et vist temperatur- og fugtighedsmiljø mellem den menneskelige krop og tøjet. Miljøindikatorerne og de fysiske og kemiske præstationsindekser for materialerne bestemmer den menneskelige krops komfortniveau.


(1) Vandtæt og åndbar


Mange moderne sportsgrene er udendørs sportsgrene, der kan forårsage atleter blive påvirket af vind og regn. F.eks. Skal sportsbeklædning, bjergbestigning, løb udendørs, sejlsport osv. Sportsbeklædning have god vandtæt og åndbar. Vandtæt og åndbar er stoffets ydelse for at forhindre passage af flydende vand, mens det muliggør passage af gasformigt vand. Det er vindtæt og regntæt og sikrer kroppens tørhed. På nuværende tidspunkt er de fleste af de stoffer, der bruges på markedet, vævet af garn med høj densitet med høj densitet og stoffer, der bruger membranteknologi.


(2) Varm ydeevne


Den gode varme af sportsbeklædning kan forhindre atleter i at være kolde eller forkølede under kolde forhold, såsom skiløb, vandreture og andre sportsgrene. For at forbedre stoffets varme kan hule fibre bruges til at forhindre kold luft i at trænge ind og fugtighed, og nogle stoffer med langt infrarøde fibre kan bruges. På nuværende tidspunkt er de materialer, der ofte bruges på markedet, thinsulatet og andre materialer, der er produceret af 3m-selskab i USA, og den termiske isoleringsydelse er åbenlyst bedre end bomuld, dun og uld.


(3) Fugttransporterende ydelse


Fugttransporterende ydelse er en vigtig præstationsindikator for moderne sportsbeklædning. Efter meget træning, hvis sved og varme, der genereres af den menneskelige krop, ikke kan optages og udledes i tide, vil den menneskelige krop føle sig ukomfortabel og endda fremkalde symptomer som forkølelse. Ydelsen til fugttransportering ændres ved strukturdesignet af stoffet eller modificeringen af fiberen for at ændre de fugtabsorberende og affugtningsegenskaber af stoffet, og på samme tid har det vandabsorption og hurtig tørrende egenskaber. Zhejiang Hongxiang Textiles kooldmateriale har stærk vægtevne og fremragende fugtabsorption og hurtig tørringsydelse.