Mainstream-komponenten i badetøj

- May 08, 2020-

Mainstream-komponenten i badetøj

DuPont Lycra, nylon og polyester er de mest almindeligt anvendte materialer i badetøj på nuværende tidspunkt, og ethvert specielt materiale, såsom strenge og jacquard, kan ikke adskilles fra de ovennævnte tre typer elastiske materialer. Mange nye badetøj vil blive tilføjet med speciel behandling såsom anti-ultraviolet, anti-klor eller vandafvisende behandling.


1. DuPont Lycra:

Det er en kunstig elastisk fiber med den bedste elasticitet. Den kan udvides til 4-6 gange dens oprindelige længde. Det har en fremragende strækning og er velegnet til blanding med forskellige fibre. Det kan forbedre fordelene ved drapering og anti-rynke. DuPont Lycra, der indeholder ingredienser mod klor, får svømmetøj til at have en længere levetid end almindelige badetøj.


2. Nylon stof:

Selvom strukturen ikke er så solid som Lycra-stoffet, kan elasticiteten og blødheden sammenlignes med Lycra. I øjeblikket er det mest almindeligt anvendte stof til svømmetøj, velegnet til produkter, der er prisbillige.


3. Polyester stof:

Det er et ensrettet, tovejs stretchstof. På grund af den begrænsede elasticitet bruges det for det meste i badebukser eller kvinder' s split splits, ikke egnet til jumpsuits. Stoffer, der delvis kan splejses eller påføres med en lav enhedsprisstrategi.