Betydningen af ​​UV-beskyttende stoffer

- Jul 13, 2020-

Anti-UV-stof er et beskyttende materiale til menneskekroppen for at undgå overdreven ultraviolet stråling. Almindeligt anvendte stoffer er polyester silkespinning, Chun Ya spinding, fem satin. Brug af dette stof kan forhindre solskoldning og ældning af menneskelig hud.


Forebyggelse af skade på ultraviolette stråler på menneskekroppen er blevet mere og mere opmærksom af forbrugerne. Ultraviolette stråler i solspektret misfarver ikke kun og sprød tekstiler, men forårsager også solskoldning og ældning af menneskers hud, producerer melanin og pletter og mere alvorligt fremkalder kræft og bringer menneskers sundhed i fare.


Ultraviolette stråler har den mest indlysende effekt på menneskelig hud og øjne. Absorptionen af ​​ultraviolet lys af huden er relateret til dets bølgelængde. Jo kortere bølgelængde, jo mindre penetrationsdybde i huden og svagere melaninaflejringer efter bestråling; jo længere bølgelængden er, desto større dybde for penetration i huden og stærkere melaninaflejringer efter bestråling. På grund af den fotokemiske reaktion kan fotonstrømmen på højere niveau forårsage denaturering af nukleare proteiner og nogle enzymer i cellen. Efter stråling med ultraviolette stråler tager det derfor 6-8 timers inkubationsperiode, før celleændringerne og symptomerne vises, inklusive tør hudsmerter, epidermal krympning og endda blærer.


På grund af den svage penetration af ultraviolette stråler i væv er dybe væv under huden mindre skadet. Alvorlige ultraviolette stråler kan dog forårsage systemiske reaktioner som træthed, lav feber og døsighed. Nogle mennesker' s hud er allergisk over for ultraviolette stråler, og soldermatitis (også kendt som solskoldning) opstår efter lyseksponering. Kløende, prikkende og afskalende hud i det udsatte område kan også sår og skurv. Faktiske observationer viser, at den udsatte hud udsættes for ultraviolet stråling omkring middagstid i 20-40 minutter på plateauområdet i en højde af 3500 meter (UV er normalt 3-4 gange det almindelige område). og skrælning varer 40-80 I løbet af et øjeblik vil huden blære-lignende blærer og forårsage forskellige læsioner.