Historien om udviklingen af åndbare vandtætte stoffer

- Nov 15, 2019-

For længe siden, for at forhindre regn, brugte folk naturlige produkter som tungolie og hørfrøolie til at anvende på klud eller papir for at fremstille lufttæt presenning og oliepapir, som opnåede vandtæt effekt, men det var meget hårdt og havde dårlig holdbarhed. Efter at gummiet blev fundet, blev det lavet til en gummibelagt klud. Selvom det var blødt, var det stadig lufttæt og ubehageligt at have på. For at løse problemet med gaspermeabilitet er mange hydrofobe behandlingsmidler blevet opfundet, såsom tidligt aluminium sæbe vandtætningsmiddel, paraffinemulsion osv. I dag behandles almindelige regnfrakker med hydrofobe midler og nylige hydrofobe midler såsom silikone og organiske fluor har bedre ydeevne. Fremragende og mere alsidig. Denne form for hydrofob middel bruges til at afslutte det almindelige stof til et vandtæt stof, som i øjeblikket kaldes den første type vandtæt stof.


Fremkomsten af syntetiske materialer i polymerindustrien i 1960'erne producerede mange polymerbelægninger, såsom neopren, vinyl, polyacryl tyrosin, polyurethan osv., Mens den syntetiske fiberindustri udviklede et højstyrkt, letvægtigt, rent nylonstof som et basestof for at gøre det vandtætte stof blødt og blødt. Dette produkt har været populært på markedet for mere end et årti siden. Da overtræksformuleringen varierer med polymeren, kan forskellige additiver tilsættes. Derfor kan mange sorter give forskellige fremragende egenskaber, såsom lav temperaturbestandighed, oliebestandighed og skimmelbestandighed, og nogle hydrofile stoffer tilsættes, og gaspermeabiliteten øges også, hvilket forbedres yderligere. Praktisk præstation. I de senere år har polymerteori og synteseteknologi gjort store fremskridt, og det har været i stand til at fremstille ultratynde polymerfilm med mikroporer, som er bundet til tekstiler ved limning eller lamineringsteknikker, såsom polytetrafluoroethylen-mikroporøs film og nylonstof. Lamineret til et sammensat materiale for at holde stoffet blødt og let, gaffelen kan være åndbar og vandtæt. Disse kaldes den anden type vandtæt stof.


I begyndelsen af 1980'erne var der et åndbart, vandtæt stof lavet af stof med høj densitet. Det bevarede stoffets naturlige udseende fuldstændigt uden brug af hydrofobe midler og uden belægning eller filmovertrækning, så det føles godt, og stilen er blød. fremragende. Princippet og ydeevnen for et sådant vandtæt åndbart stof med høj densitet vil blive beskrevet detaljeret nedenfor, der omtales som en tredje type vandtæt stof.