Vedligeholdelse af badetøj

- May 08, 2020-

Vedligeholdelse af badetøj:


Badetøj, som mode, kræver omhyggelig vedligeholdelse for at forlænge dens brugstid. Den første væsentlige ting er korrekt viden om vedligeholdelse:


A. Saltet af havvand, klor i swimmingpoolen, kemikalier og olie vil ødelægge badedragtens elasticitet. Når du bruger solcreme, skal du bære en badedragt og derefter anvende solcreme. Fugt badetøjet med rent vand, inden det startes for at reducere dets skader. Efter svømning skal du skylle din krop og tage badedragt af.

B. Vådt badetøj må ikke opbevares i posen i lang tid for at undgå misfarvning eller lugt. Det skal vaskes med vand og håndvaskes hurtigt, tørres derefter med et håndklæde og tørres på et skraveret sted, hvor lyset ikke er direkte.

C. Brug ikke vaskemaskine til vask, dehydrering eller soleksponering, og brug ikke tørretumbler for at undgå skader på materialet og forårsage deformation.

D. Vaskepulver og blegemiddel vil skade badedragtens elasticitet og bør undgås.

E. Undgå at gnide badetøjet på uslebne klipper, hvilket vil skade badedragtens levetid.

F. Bemærk: Bær badedragter for at gå til varme kilder eller saunaer. Svovlkomponenterne og den høje temperatur i varme kilder kan let skade svømmetøjets elastiske organisering og forkorte badetøjets levetid.