Mekaniske egenskaber, varmebestandighed, slidstyrke

- Apr 01, 2019-

PA har gode omfattende egenskaber, herunder mekaniske egenskaber, varmebestandighed, slidstyrke, kemisk resistens og selvsmørende egenskaber, lav friktionskoefficient, visse flammehæmmende, nem behandling, egnet til glasfiber og Andre fyldstoffer er fyldt med forbedret modifikation for at forbedre ydeevne og udvide anvendelsesområdet.

Der er mange sorter af PA, såsom PA6, PA66, PAll, PA2, PA46, PA610, PA612, PA1010 osv. Samt mange nye sorter af semi-aromatisk nylon PA6T og speciel nylon, der er udviklet de seneste år. Nylon-6 plastprodukter kan fremstilles ved anvendelse af natriummetal, natriumhydroxid og lignende som hovedkatalysatoren og N-acetylcaprolactam som kokatalysator, således at δ-caprolactam kan fremstilles direkte ved negative ionringåbningspolymeriseringer i model, der kaldes støbning nylon. Denne metode er praktisk til fremstilling af store plastdele.

De mekaniske egenskaber ved PA, såsom træk og trykstyrkeændring med temperatur og fugtabsorption, så vand er en blødgøringsmiddel til PA. Efter tilsætning af glasfiber kan dens træk og trykstyrke øges med ca. 2 gange, og temperaturbestandigheden forbedres også. Tilsvarende har PA selv en meget høj slidstyrke, så den kan betjenes uden smøring. Hvis du vil have en særlig smøreeffekt, kan du tilføje sulfid til PA.