Lær om produktion og anvendelse af kortfibernet

- Aug 14, 2020-

Kort fiber kaldes også afskårne fibre. På grund af dens dårlige hurtighed, høje multi-twist af flyvende fjer og lav produktionseffektivitet bruges det sjældent til produktion af maske klud, men med forbedring af spindingsteknologi og ny maske klud Med udvikling og anvendelse af maskiner og den betydelige stigning i markedets efterspørgsel efter netfibre med korte fibre, korte fibre er begyndt at blive anvendt i store mængder til udvikling og produktion af kædestrikkede netstoffer, blandt hvilke naturlige korte fibre såsom bomuld er de mest anvendte.

1. Den første ting, der skal overvindes ved masseproduktion af stapelfibernet, er den faste spindeteknologi, hvor garnets brudstyrke, trækstyrke, bøjningsstyrke og forholdet mellem flyvende fjer er de vigtigste punkter.

2. Forbehandlingen af ​​garnet inden vævningen af ​​maskevævet skal forbedre garnets styrke, tilpasse sig håret og øge slidstyrken.

3. Reducer friktionskoefficienten for den hårede maskeklædegarn og reducer dannelsen af ​​hår.

4. Anvendelse af forskellige støvopsamlingsteknologier for at minimere forekomsten af ​​flyvende blomster og sekundær forurening i hvert led i produktionen af ​​stapelfibernet.

Sammenfattende tidligere erfaringer med produktionen af ​​korte fibre mesh-stoffer er der tre almindelige problemer:

1. Styrke: Stapelfibre har lav styrke, dårlig strækbarhed og lav ensartethed. Det er let at bryde garn under højhastighedsproduktion af maskeklæde.

2. Flyvet spundet: Spundet garn er tilbøjeligt til at flyve spundet på grund af friktion under den tidlige vridning og produktion af masken, hvilket ikke kun får fluen til at blokere nålesporet, forårsage skade på strikkepindene og defekter på overfladen af masken.

3. Twist: stapelfibergarn har generelt store vendinger, spændinger i vævning og vævning er store, og det er generelt vanskeligt at håndtere garnbrud.