Strikning og kartning af netklud

- Aug 14, 2020-

Mesh-stoffer er generelt opdelt i to vævemetoder, strikning og kartning. Blandt dem har strikkede mesh-stoffer den mest kompakte og stabile struktur. Generelt har warpstrikede mesh-stoffer følgende egenskaber:

1. Mesh klud har god modstandsdygtighed, dæmpning og beskyttelse.

2. Det kædestrikkede netstof har overlegen luftgennemtrængelighed og fugtgennemtrængelighed og danner et godt mikrocirkulationsluftlag.

3. Let tekstur og let vask er et andet lyspunkt i netstof.

4. Samtidig har netdugen karakteristika for god blødhed og slidstyrke.

5. Maskediversiteten af ​​strikket meshduk og den fashionable stil. Mesh har forskellige former, herunder trekantet meshduk, ternet meshduk, rektangulært meshduk, romb og sekskantet meshduk, cylindrisk og uregelmæssig meshduk osv. Gennem de forskellige vævninger i masken, der viser lige og vandrette striber, Ternet, diamant , kædeled, bølge og andre mønstereffekter.

6. Warp-strikkede mesh-stoffer kan opdeles i Raschel mesh-stof og Telico mesh-stof. Warp strikket elastisk mesh er det vigtigste produkt på Raschel warp strikning maskine, såsom elastisk sekskantet mesh, diamant elastisk mesh osv. Det bruges mest i tøj og andre industrier. Telico mesh stoffer har generelt en symmetrisk mesh struktur eller venstre-højre symmetrisk, op og ned symmetrisk. Når man væver denne slags maske, udføres den samme trådning og symmetriske opstilling mellem hver anden kamme, hvilket har god strækbarhed. Og elastisk, og strukturen er relativt løs, god luftgennemtrængelighed og lystransmission, generelt brugt i myggenet, gardiner, blonder.

7. Det kædestrikkede netstof har først tilstrækkelige huller, har god fugtighedsevne, luftgennemtrængelighed og temperaturjusteringsfunktioner og har for det andet en bred vifte af tilpasningsevne til råmaterialer, og dens overfladeydelse er god, dimensionel stabilitet er høj, og brudstyrken ved leddet er ekstremt. Derfor, med den løbende udvikling af markedsanvendelser, vil kædestrikkede mesh-stoffer helt sikkert blive hovedkraften i funktionelle stoffer.