Jacquard Satin kombinerer komfort, modernitet og kunstnerisk sans

- Apr 05, 2019-

Jacquard er præget mønster af tekstiler interlaced af warp og weft. Der er mange typer tekstiler, og jacquardstoffer er en af hovedkategorierne. Jacquard stoffer kan opdeles i hjem tekstilmaterialer og mode stoffer. Så tidligt som den gamle silkevej er kinesisk silke berømt for sin jacquardvævning. Broderi er bare en slags dekoration. Generelt er de broderede stoffer klare krypterede stoffer, og jacquarden er relativt høj kvalitet. Kravene til bomuldsgarn kan hæves, og kvaliteten af bomuldsgarnet kan ikke formes. Jacquard er også Det er opdelt i almindelig jacquard og twill jacquard.

Jacquard stoffer er meget alsidige, ikke kun for at gøre afslappet bukser, sportstøj, dragter, men også til sengematerialer. Stoffer er behagelige at bære og er populære. "Stretch Satin" stof er lavet af polyester FDY Daguang 50D * DTY75D + Spandex 40D. Den er lavet af satinvæv i vævemaskinen. Fordi kæben er lavet af stor filament, er stoffet attraktivt og let og tyndt. Fordelene ved smidighed, fleksibilitet, komfort og glans indtager stoffet.

Polyester lavelastisk garn anvendes som råmateriale, og stofstrukturen vedtager satin-letvævningstekstur, som er sammenvævet på luftstrålen. Stoffet bliver derefter tørret, forkrympet, blødgjort osv., Og stoffet er særligt åndbart og blødt at røre ved. Glat, stoffet har en bredde på 150cm.

Efterspørgslen er relativt stærk, kunderne ser ordreforhøjelsen, vævningsproduktionen og salget blomstrer, markedsprisen på grå klud er omkring 5,80 yuan / meter. Desuden har den snoet satin altid været favoriseret af tøjfabrikanter, der hovedsagelig anvendes som afslappet bukser, sportstøj og sengematerialer, produktet er farvet og trykt. Markedsprisen for hvide emner er omkring 4,40 yuan / meter.

Jacquard satin er et nyt stof, der kombinerer komfort, modernitet og kunstnerisk forstand. Det tiltrækker købmænd med sin attraktive charme, og salget er også ret godt.