Invista fordobler Foshan's kapacitet

- Dec 11, 2019-

Med en kapitalindgang på $ 99,6 millioner forbedrer udvidelsen den årlige spandex-produktionskapacitet på Foshan-basen til 24.500 ton, fordobler kapaciteten i den indledende fase og udvider den samlede investering til $ 227.6 millioner.


Udvidelsen gør Invistas Foshan-base til en af verdens største spandex-produktionsbaser og til et af de største udenlandske finansierede fiberprojekter i det sydkinesiske Guangdong-provins.


"Kina er blevet det største spandexforbrugende land i verden," sagde David Trerotola, præsident for Invistas beklædningsforretning.

"Med udvidelsen fortsætter Invista med at demonstrere vores engagement i det globale marked og Kina og vores evne til at foregribe og imødekomme markedets skiftende behov."

"Vi vil fortsætte med at stræbe efter at være den førende producent, sælger og marketingmedarbejder af differentierede fibre og relaterede tekstilinnovationer til beklædningsindustrien."

I et interview med China Daily onsdag gentog præsidenten den strategiske betydning af Kina.

Han sagde, at Invistas spandex-produktionskapacitet i Kina nu tegner sig for halvdelen af dets samlede samlede, og salgsindtægter i landet bidrager til halvdelen af dets samlede verdensomspændende.

"Invista vil fortsætte sine investeringsinitiativer for at styrke sit fodfæste i Kina," sagde han og tilføjede, at firmaets samlede investering i landet allerede har overskredet 600 millioner dollars med andre produktionsfaciliteter beliggende i Jiangsu-provinsen og Shanghai i Østkina.

Blandt de igangværende investeringsprojekter er dets China Textile Research Center, udvidelsen af dens airbag-fiberanlæg og et nylonmellemprodukt og polymerfacilitet i Shanghai, hvilket medfører en samlet investering på ca. $ 300 millioner.

Forskningscentret til udvikling og kommercialisering af nye fiber-, stof- og beklædningsinnovationer skal planlægges begynde i midten af 2012; udvidelsen af dets airbag-fiberanlæg på 18 måneder; og nylonmellemprodukter og polymerfacilitet i 2014.

Kinas markedets efterspørgsel efter spandex blev estimeret til 270.000 tons i 2010, og det forventes at opretholde tocifret vækst i de næste par år.