Forbedre elastikken i undertøj og forbedre pasformen

- Apr 10, 2019-

Mænds undertøj er en trusser designet til mænd. Kinesiske mænd begyndte at bære undertøj fra Zhou-dynastiet. Selv om det er udviklet i tusindvis af år, i den konservative æra, har denne slags absolutte privatliv udviklet sig meget langsomt. Til denne dag er "skam" stadig betragtet af mange mænd som hovedbeklædning af undertøj. Skridtet, der også er kendt som undertøj, beskytter hannens kønsorganer.

Ren bomuldsstof: Undertøj i bomuld har stærk fugtoptagelse, men svag fugtighed (ikke let at tørre). Huden er udsat for våde tøj i lang tid, hvilket er tilbøjeligt til rødme, kløe, sputum eller skrotalt eksem og dermatitis. Hvis du ønsker at bære bomuldsundertøj, bør du sørge for at tørre undertøj, mænd, der er tilbøjelige til at svede, og mænd, der kører ofte, er ikke egnede til at bære undertøj med for stort indhold af bomuld. Samtidig er elasticiteten af bomuld svag, og bomuldsundertøjets form er stærkt påvirket (ukorrekt slid kan nemt påvirke den normale udvikling af ungdomsorganer), så bomuldsundertøj skal tilsættes med 5 ~ 10% spandex (top spandex som DuPont) Som hjælpemateriale forbedrer "Leica" elasticiteten af undertøj og forbedrer pasformen. Davidarchy mænds undertøjseksperter anbefaler, at hudfølsomme og svedte forbrugere vælger kæmmet bomuldsundertøj med spandex.

主图

1. Komfort er altid den første overvejelse, når du køber.

2. Trusser skal kunne absorbere sved.

3. Det har egenskaberne ved holdbarhed og vaskbarhed.

4. Tøjets elastik er god.

5. Trimningen af frontfilen er tredimensionel.

6. Mød din egen personlighed eller præferencer.

Mænds undertøj bør først være løsere, ikke for stramme, og bør være ren bomuld. Hvis han ofte bærer stramme bukser, bør han vælge et ben, så der ikke kommer noget spor fra ryggen. Hvis han ofte bærer bukser, så vælg en trekant så det bliver ikke meget varmt om sommeren. Størrelsesproblemet, mandens mindste tal er S, mediet er M, det store er L, og den voksne er generelt M og L. Jeg skal vælge i overensstemmelse med taljenomkredsen. Hvis jeg føler L-nummeret ved to fod fem eller seks, skal jeg vælge XL og den største XXL er XXXL. Prøv at vælge den bedste farve på bukserne, som han ofte bærer, så undgå