Hvordan vælger piger badedragter?

- Jul 24, 2019-

1, stof: vælg en fleksibel badedragt.

Hvis badedragtstoffet er udelukkende lavet af elastisk stof, kan badedragt påføres kroppen, når kroppen bevæger sig. Vær særlig opmærksom på stoffet kan ikke vælge imiteringsprodukter, stoffet er dårligt, elasticiteten er dårlig, og følelsen af at vende tilbage til badetøjet efter vandet er meget dårlig. Badedragter af høj kvalitet, såsom badedragter, der bæres af professionelle atleter, skal være elastiske og have lav vandabsorption, hvilket reducerer modstanden mod svømning og badetøjets vægt.


2, udførelse: Vælg en badedragt med fint arbejde.

Badetøj er et sporty og praktisk tøj med en stærk strækningseffekt. Det er bedst ikke at vælge en splejsningstil. Når mængden af træning er stor, er splejsningsstedet let at åbne, og den velfremstillede badedragt er meget behagelig at have på, og den passer godt til kroppen.


3, farve: vælg en badedragt tæt på hudfarven.

Vælg en badedragt for at se, om farven stemmer overens. Farve på badedragt er den mest fremtrædende, og den generelle skønhed justeres. Hele kropsfarve er meget harmonisk. Generelt er sort og hvid velegnet til enhver hudfarve, sort er meget praktisk, kan dække over manglen på krop, brun hud skal matches med varme farver, hvid hud med lyserød farve, god blanding kan vise unik vitalitet og vitalitet.


4, mønster: i henhold til kropstypen for at vælge en badedragt.

En let fedt skønhed, en almindelig badedragt vil være et bedre valg. Hvis du er en slank og smuk kvinde, skal du overveje en badedragt med et mønster, der ser mere ud. De, der er fyldige, skal vælge en badedragt med en enkel stil. For dem, der er fyldige, prøv at undgå at bære en badedragt, der er for lys i farven. Det lille blomster mønster vil se tynd ud.