Flokerende stoffer til selvklæbende valg

- Oct 18, 2019-

De bindemidler, der er valgt til flokning, klassificeres som selvforbindende klæbemidler og diplomatiske sammenklæbemidler.


(1) Bindemiddel af selv tværbinding er en gruppe, der indeholder en molekylær selvkrydsbinding i et molekyle, såsom en hydroxymethylgruppe (-CH2-OH) eller en epoxygruppe (-CH-CH2), og har også en methylol acrylamid (CH2 = CH-SONHCH2OH) eller glycidylmethacrylatet (CH2 = C-COOCH2-CH-CH2), der deltager i copolymerisationen, indgår en dobbeltbinding for at deltage i reaktionen, når den copolymeriseres med andre monomerer.


For tiden påføres begge klæbemidler på flokkning, og det selvkrydsende klæbemiddel placeres effektivt i lang tid. Hvis der bruges en lille mængde tværbindingsmiddel, er dybden af tværbindingen mere egnet til forbedring af flokningshastigheden. Ved brug af diplomatiske klæbemidler skal nogle tværbindingsmidler og katalysatorer først tilsættes, og de skal bruges umiddelbart efter tilberedning. Ellers vil tværbinding finde sted ved stuetemperatur og påvirke brugen.


Valg af foldet floklim

(1) Produkter, der er lette at betjene, grønne og miljøvenlige og ufarlige for mennesker.


(2) Moderat viskositet, velegnet til skrabning af rotationsskærm, ingen blokering af nettet, god kemisk stabilitet.


(3) Hastighed til vask og sammensætning af forskellige klude.


(4) Da vedhæftningen af klæbemidlet til det grå stof og fluff er relativt stort, er håndfølelsen god.