Stoffer til sportsbeklædning

- Dec 03, 2019-

Forfriskende sportsstof

Sportsbeklædning med svedabsorberende, hurtigtørrende eller fugttransporterende egenskaber kan kaldes "Forfriskende beklædningsgenstande", der giver konkurrenterne en behagelig fornemmelse og skaber gode resultater på sportsområdet.

Konceptet med denne form for tøjdesign kommer fra træets kapillære fænomen. F.eks. Er det flerlags polyester-strikket stof Fieldsensor, hvis indre lag er tykt denier-polyestergarn, som er i direkte kontakt med huden, og det ydre lag er hydrofob fin denier-polyestergarn. Den tætte overfladestruktur kan fremskynde effekten af sved. Cubesensor og Coolmagic vævede stoffer, Aerosensor dobbeltsidet varpstrikstof, baseret på lignende koncepter, udvikler mere differentierede funktioner.

I faktisk laboratorium under faktisk drift er det bekræftet, at hygroskopiciteten af det indre lag af Fieldsensor-stoffet er lavere end for almindelige T / C-stoffer under kørsel. Forskning og udvikling af reflekterende sollys / UV-resistent stof "Aloft" er et konjugeret polyesterfibergarn af kappe / kerne, kernen er fyldt med specielle keramiske partikler for at forbedre dens fysiske egenskaber. Æstefibre til sammenligning.