Åndbar og vandtæt princip

- Nov 15, 2019-

Den første type er kendt ved, at stoffet er imprægneret med en emulsion eller opløsning af forskellige hydrofobe midler, tørret og bagt til dannelse af et hydrofobt gen på overfladen af stoffet til vandtætningsformål. Gaspermeabiliteten er lidt forskellig med forskellige hydrofobe midler, men vandresistensen er ikke ideel, vandtrykmodstanden er lav, og den er ikke modstandsdygtig over for vask.


Den anden type anvender hovedsageligt de mikroporøse egenskaber af overtrækket og filmen. Tidligere blev hydrofile partikler, porøse fyldstoffer, skummidler og lignende tilsat belægningen for at forårsage, at sveden blev udtaget fra belægningen, men disse fremgangsmåder blev produceret. De små huller er ikke ensartede og kan ikke helt blokere infiltrationen af vanddråber. Startende fra mikrostrukturen af høj polymer, viser det sig, at visse polymerer kan danne en matrixstruktur sammensat af fibriller under specifikke procesbetingelser, deformeret ved uniaxial strækning og danne mikroporer mellem rækker og søjler. Efter varmebehandling er strukturen fast. Porerne har en diameter på 0,2 til 10 um og en porøsitet på 80% eller mere, hvilket svarer til mere end en milliard mikroporer pr. Kvadratcentimeter, da diameteren af mikroporerne er 1/5000 af vanddråbernes diameter. 1/20000, hvilket er ca. 700 gange diameteren af vanddampmolekyler, kan forhindre vanddråber i at passere igennem og lade vanddampmolekyler passere frit. Strukturen er vist i figur 1. Sveddampen bruger temperaturforskellen mellem temperaturen inde i tøjet og den omgivende temperatur. Fugtigheden er dårlig og udledes til omverdenen.


Den tredje type er en kombination af ultrafine fibre og ultrahøj krympeteknologi. Ved anvendelse af 0,1 denier eller finere ultrafine fibre har stoffets varpretning mere end 10.000 fibre pr. Tomme, og skudten har 5 toner pr. Tomme. 60.000 fibre, densitet er dette stof ca. 20 gange den for almindelige stoffer. Efter krympning er stoffet 60% af det originale stofareal. Derfor er stoffet tæt vævet, som syntetisk læder. Overfladen har fin fluffy plexus, og porerne er kun 7 Micron eller deromkring, det spiller rollen som åndbar og vandtæt. Strukturdiagrammet er vist i figur 2. Mikrofiberen kan være syntetisk fiber, såsom polyester eller nylon, eller det kan være udviklingsretningen for bomuldsfibers vandtætte og åndbart stof.


Vandtæt og åndbar er modstridende indikatorpar. Det er umuligt at stille de hårde krav til fremragende vandbestandighed og fremragende luftpermeabilitet umuligt. I henhold til de seneste år har folk en objektiv forståelse af betingelserne, hvor forskellige materialer skal bruges. Åndbarhed. Folk skal være åndbare ved en række forskellige aktiviteter. I henhold til forskningen blev der foreslået et koncept med en mindst mulig luftpermeabilitet på 2500 g / m 2 · 24 timer. Set fra fluidmekanikens synspunkt mener De Forenede Stater, at som et vandtæt materiale skal det minimale hydrostatiske tryk ikke være mindre end 1,76 kg / cm2. Med referenceindikatorer er det nemt at sammenligne ydeevnen for forskellige typer vandtætte stoffer, der er åndbart. En række åndbart vandtætte stoffer, der i øjeblikket findes på markedet, nogle tæt på disse indikatorer, er overskredet. Jeg tror, at tekstilernes åndbarhed i den nærmeste fremtid vil udvikle sig til en ny højde.

发送 反馈

历史 记录