Både smukt og strækbart

- Apr 09, 2019-

Når du køber et badedragt, kan du røre det med din hånd eller se indholdsfortegnelsestabellen for materialet for at se, hvordan materialet er. Den gode badedragt er blød og elastisk. Tekstilens struktur er forholdsvis tæt, og skæringen er udsøgt. Syningen er lavet af elastiske linjer, og linjen er ikke ødelagt på grund af bevægelsen. Når du prøver på, er princippet om pasform og komfort for nemt at tage vand, hvilket øger belastningen på kroppen og modstanden under svømning. Hvis det er for lille, vil det let forårsage et spor til lemmerne, hvilket forårsager dårlig blodgennemstrømning.

1, stof og struktur. Det er bedst at bruge elastisk stof med et spandexindhold på 15% eller derover, så badetøjene kan bevæges fleksibelt med kroppens bevægelse; svømning i swimmingpoolen, pas på stofets tilpasningsevne til klorindholdet i vandet i swimmingpoolen og den mest populære tredimensionelle elastiske kraft i verden. Badetøj fremstillet af stof er bedst egnet til brug i lavtemperaturvand eller svømning. Fordi dette stof er mere hul, er det nemt at opretholde kropstemperaturen. Prøv at købe mindre eller ikke at købe det såkaldte "importerede spandex høj elastisk stof". For det første er spandexindholdet i beklædningsstoffer generelt omkring 15% -20%. For det andet har imitationstofferne meget dårlig modstandsdygtighed på grund af kompositionsvariation.

2, arbejde og sikkerhed. Da badetøj er et sporty og praktisk beklædningsgenstand med en stærk strækkraft, er det bedst ikke at vælge en stil med flere søm. Når træningen er stor, er det let at åbne linjen fra splejsningen. Ved sømmenes søm er de tre nål og fem tråd sømme grundlæggende, og de tre nål og seks tråd sting er den stærkeste. Trådens elasticitet skal være i overensstemmelse med stoffets strækning. Strandbeklædningssamlingen er bedst udstyret med shirring linjer, som både er æstetisk behagelige og strækbare.

3. Med hensyn til hygiejne har overfladen af silkebelagt bomulds badetøj fordelene ved glat og lyst kemisk fiberstof, og det indre lag er vævet med ren bomuld, hvilket ikke er irriterende for huden, især egnet til dem, der er allergiske overfor huden. Badetøj skal have en interlining, og en fodret badetøj vil vare længere. Vask det og brug det igen.

4, sikkerhed, til den naturlige flod, kysten og dybt vand svømning, bør du vælge en badedragt med en stor kontrast af vandfarve, støder på fare, målet er mere indlysende, let at førstehjælp.

5, krop og hudfarve. Overdreven kiste, egnet til bred skulderrem V-hals badetøj; brystets omkreds for lille til at undgå skulderstrop badetøj; brystplade egnet til brystet med dekorative polstret badetøj; hofter for store kan ønske at vælge ultra kort badetøj; taljen tyk I mangel af bevægelige kurver kan de samlede badetøj gøre op for defekterne, og effekten er meget god efter iført; benformen er kort og kort, benet er skåret højt, den nedre del er af akut vinkeltype; de lange og tynde ben mangler følelsen af ensartethed, de flade bukser Badetøj er det første valg.