Antibakteriel stof har god antibakteriel virkning

- Apr 08, 2019-

Det antibakterielle stof har god sikkerhed. Det kan effektivt fjerne bakterier, svampe og skimmelsvamp på stoffet, holde stoffet rent og forhindre bakteriel regenerering og reproduktion.

Det antibakterielle stof hedder "Antimikrobielt stof", "Anti-Odour Fabric", "Anti-Mite Fabric". anti-

Bakteriel regenerering og reproduktion. På nuværende tidspunkt er der to mainstream behandlingsmetoder på markedet: den ene er et indbygget sølv ion antibakterielt stof, der bruger en spinning-grade antibakteriel teknologi til direkte at gøre det antibakterielle middel til den kemiske fiber; den anden er efterbehandlingsteknologien, der er gennem stoffets efterfølgende formgivningsproces. Tilføj det. Efterbehandlingsprocessen er forholdsvis enkel og nem at styre efter kundens specifikke krav og er den mest udbredte på markedet. Tekstilmaterialet sammensat af fibre er en god parasit til overlevelse og reproduktion af mikroorganismer på grund af formen af den porøse genstand og den kemiske struktur af polymeren for at lette adhæsionen af mikroorganismer. Parasitter kan forurener fibre ud over skade på menneskekroppen, så hovedformålet med antibakterielle stoffer er at fjerne disse bivirkninger.

Det antibakterielle stof har en god antibakteriel virkning, kan fjerne lugt forårsaget af bakterier, holde stoffet rent og ryddeligt, og undgå spredning af bakterier kan reducere risikoen for genopplantning.

Den vigtigste applikationsretning: sokker, undertøj, værktøjsstoffer, udendørs sportsstoffer osv.