Fordele ved polyesterstof

- Dec 09, 2019-

Fordele ved polyester stof

1. Høj intensitet. Den korte fiberstyrke er 2,6 til 5,7 cN / dtex, og fiberen med høj styrke er 5,6 til 8,0 cN / dtex. På grund af dens lave hygroskopicitet er dens våde styrke og tørre styrke stort set de samme. Slagstyrken er 4 gange højere end nylon og 20 gange højere end viskosefibre.

2. God fleksibilitet. Elasticiteten er tæt på uld, og når den strækkes med 5% til 6%, kan den næsten fuldstændigt gendannes. Rynke modstand er bedre end andre fibre, det vil sige, at stoffet ikke rynker og har god dimensionel stabilitet. Den elastiske modul er 22 til 141 cN / dtex, hvilket er 2 til 3 gange højere end nylon.

3. God varmemodstand.

4. Overfladen af polyester er glat, de indre molekyler er tæt pakket, og manglen på hydrofil struktur mellem molekylerne, så fugtigheden genvinder er meget lille, og fugtabsorptionsydelsen er dårlig.

5. God slidstyrke. Slidstyrke er kun andet end nylon med den bedste slidstyrke, og det er bedre end andre naturlige og syntetiske fibre.

6. God lysmodstand. Letfasthet er kun andet end akryl.

7. Korrosionsbestandighed. Modstår blegemiddel, oxidanter, carbonhydrider, ketoner, olieprodukter og uorganiske syrer. Modstandsdygtig over for fortynding af alkali, ikke bange for skimmel, men varm alkali kan få det til at nedbrydes.