Akryl spandex stof egenskaber

- Jun 01, 2020-

Egenskaber i akryl spandex stof


1. Viskose (hygroskopisk og let at farve)

Det er menneskeskabte cellulosefibre produceret ved opløsningsspinding. På grund af den inkonsekvente størkningsgrad for fiberkernelaget og det ydre lag dannes en kappe-kerne-struktur, som tydeligt kan ses fra tværsnitsskiven. Viscose er den mest hygroskopiske af almindelig kemisk fiber, med god dybbarhed, god bærekomfort, dårlig viskoseelasticitet, dårlig styrke og slidstyrke under våde forhold, så viskose er ikke resistent over for vask og har dårlig dimensionel stabilitet. Specifik tyngdekraft, stofvægt, alkalimodstand og syrebestandighed. Viskosefibre bruges i vid udstrækning, næsten alle typer tekstiler vil bruge det, såsom filamentforing, smukt silke, flag, streamers, dækledninger osv.? Hæftefibre til imiteret bomuld, uld, blandet, vævet.


2, polyester (lige og ikke rynket)

Funktioner: Høj styrke, god slagfasthed, varmebestandighed, korrosionsbestandighed, møllemodstand, syrebestandighed og alkalimodstand, god lysmodstand, kun sekundær ved akrylfiber, stærk 60-70% efter 1000 timers eksponering, dårlig hygroskopicitet, farvning Svær , stoffet er let at vaske og tørre hurtigt, god fastholdelse. Det har karakteristika ved" vaskbar og bærbar" filamentet bruges ofte som et lavelastisk garn, og forskellige tekstilfibelfibre, bomuld, uld og hamp kan blandes. Materialer osv. Det er i øjeblikket den største mængde kemisk fiber.


3, nylon (robust og slidstærk)

Den største fordel er, at den er stærk og slidstærk, og den er den bedste. Lille tæthed, let stof, god elasticitet, træthedsbestandighed, god kemisk stabilitet, alkali-resistens og syrebestandighed. Den største mangel er, at sollysets modstand ikke er god? Stoffet bliver gult efter langvarig eksponering? Styrken falder? Fugtabsorptionen er ikke god? Men det er bedre end akryl? Polyester. Anvendelser: Filamenter bruges mest i strik- og silkeindustrien. Hæftefibre blandes for det meste med uld eller uld-type kemiske fibre, som gabardin, vanidin osv. Industrikabler og fiskenet kan også bruges som tæpper, reb, transportbånd, skærme osv.


4. Akryl (voluminøs og letfast)

Akrylfiberydelse er meget lig uld? Såkaldt" syntetisk uld" ;. Molekylær struktur: Akrylfiber er unik i sin indre struktur med en uregelmæssig spiralkonfiguration og ingen strenge krystallinske regioner, men der er højordensarrangement og ordre med lav ordre. På grund af denne struktur har akrylfiber god termisk elasticitet, kan behandles voluminøst garn, akrylfibertæthed er lille, og stoffet har bedre termisk isolering end uld. Funktioner: god sollysbestandighed og vejrbestandighed, først placeret, dårlig fugtabsorption, vanskelig at farve. Ren acrylonitrilfiber på grund af den stramme indre struktur? Dårlig ydelse, så ved at tilføje den anden og tredje monomerer for at forbedre dens ydeevne forbedrer den anden monomer elasticitet og fornemmelse, den tredje monomer forbedrer farvningsevnen.

Anvendelser: Hovedsageligt til civilt brug, det kan være rent eller blandet, kan gøres til en række uld, uld, tæpper, sportsbeklædning, kunstigt pels, plys, klodset garn, slange, parasol klud osv.


5, vinylon (vandopløselig fugtabsorption)

Den største funktion er dens høje hygroskopicitet og den bedste syntetiske fiber, kendt som" syntetisk bomuld" ;. Styrken er værre end for nylon og polyester, den kemiske stabilitet er god, og den er ikke resistent over for stærke syrer eller alkalier. Sollysbestandighed og vejrbestandighed er også god? Men det er modstandsdygtigt over for tør varme men ikke fugtig varme, krympelasticiteten er den værste, stoffet er let at rynke, farvningen er dårlig, og farven er ikke lys. Anvendelser: Duohe bomuldsblanding, fin klud, poplin, corduroy, undertøj, lærred, presenning, emballagematerialer, arbejdstøj osv.


6, polypropylen (let og varmt)

Polypropylenfiber er den letteste fiber blandt almindelige kemiske fibre. Det absorberer næppe fugtighed, men har god vædeevne, høj styrke, stabil stofstørrelse, god slidstyrke og elasticitet og god kemisk stabilitet. Den har imidlertid ringe termisk stabilitet, er ikke modstandsdygtig over for sollys og er tilbøjelig til aldring og skør skader. Anvendelser: vævning af sokker, myggenet, dyner, varm polstring, våde bleer osv. I industrien erstatter tæpper, fiskenet, lærred, slanger og medicinske bælter bomuldsbind og fremstiller hygiejneprodukter.


7, spandex (elastisk fiber)

Elasticiteten er den bedste, styrken er den værste, fugtabsorptionen er dårlig, og den har god lysmodstand, syrebestandighed, alkalimodstand og slidstyrke. Anvendelse: Spandex er vidt brugt i undertøj, kvinder' s undertøj, fritidstøj, sportstøj, sokker, strømpebukser, bandager og andre tekstilområder, medicinske felter osv. Baseret på dets egenskaber. Spandex er en højelastisk fiber, der er nødvendig for udøvelse af dynamisk og praktisk højtydende tøj. Spandex kan strækkes 5-7 gange end originalen, så den er behagelig at have på, blød at røre ved og ikke rynkefri? Det kan altid opretholde den oprindelige kontur.