GUCCI er vært for den første europæiske Innovation Festival

- Jun 26, 2019-På juli 9, solhverv, 11, hurtig selskabet vil lancere den første europæiske innovation festival i Italien. Temaet for begivenheden, "dawn af super-intelligens", vil fokusere på teknologi og udforske mulighed for samarbejde mellem menneske og maskine. Det er værd at bemærke, at italiensk luksusmærke GUCCI spiller en vigtig rolle som arrangør af denne begivenhed, så deltagerne vil føle erfaring relateret til GUCCI på forskellige måder på europæisk innovation festival.


Europæisk innovation festival har forskellige begivenheder i Milano og Firenze. Spillestedet i Milano er GUCCI hovedkvarter. GUCCI CEO Marco Bizzarri fortalte WWD, GUCCI havde haft planer om at åbne en åben plads på sit hovedkvarter for begivenheder, fordi han følte, at milan var ved at blive vigtigere, som om det var en renæssance.


Under hændelsen i Firenze, kan deltagerne besøge GUCCI ArtLab og GUCCI 9, to store GUCCI projekter. GUCCI art laboratorium er byens forkant og testlaboratorium i GUCCI kunsthåndværk industrialisering, støtte til forskning og udvikling af læder- og fodtøj produkter, mens GUCCI 9 er en innovativ forskning og udvikling center optimering fjernbetjening kundeoplevelse.

5d12cb9b2db4a