Fra import- og eksportdata i handelsfriktionsmiljøet, hvordan skal bomuldstekstilvirksomheder håndtere tvister?

- Jun 17, 2019-

IMG_0048

Om morgenen den 10. juni annoncerede den almindelige toldadministration den relevante situation for Kinas import og eksport af udenrigshandel i de første fem måneder af dette år. Dataene viser, at den samlede værdi af Kinas import og eksport af varer i de første fem måneder af dette år nåede 12,1 billioner renminbi, en stigning på året på 4,1%. Blandt dem var eksporten 6,5 billioner renminbi, en stigning på 6,1%; importen var 5,6 billioner renminbi, en stigning på 1,8%; handelsoverskud var 893,36 milliarder renminbi, en stigning på 45%.


Li Kuiwen, direktør for afdelingen for generel statistik for den almindelige toldadministration: I de første fem måneder af dette år fortsatte Kinas import og eksport af udenrigshandel med at vokse støt. I lyset af verdensøkonomien og afmatningen i den internationale handel er Kinas økonomi konstant forbedret, og den langsigtede tendens har ikke ændret sig. Grundlæggende om Kinas økonomiske udvikling med stærk modstandsdygtighed, stort potentiale og stærk udholdenhed er ikke ændret. Effektiviteten af en række politiske foranstaltninger, såsom stabilisering af udenrigshandel og stabilisering af udenlandske investeringer, er gradvist fremkommet, og erhvervsklimaet er kontinuerligt optimeret, hvilket har lagt et solidt fundament for Kinas udvikling af udenrigshandel.


Niveauet for udenrigshandel letter fortsat


I Shanghai, en grænseoverskridende Big Management-dataplatform, der samler mere end 700 millioner data fra produktion, handel, logistik, beskatning, industri og handel, udenlandsk valuta osv. Og ikke opnår noget med "enkelt vindue", forsendelse virksomheder og havnemyndigheder. Splitset røv.


Zhang Lei, direktør for Shanghai Customs Big Data Cloud Center: Denne big data platform samler finansiel information, fragtoplysninger, virksomhedsinformation og anden information. Det er gennem disse oplysninger, at vi gør lovlydige virksomheder mere praktiske, og varerne realiserer brugte ting.


Gennem denne nye måde af smart toldklarering kan virksomheder ikke kun erklære på forhånd, men også arrangere kuffertplanen på forhånd for at opnå "fremragende booking" og "porting direkte".


Udenrigshandel er blevet mere og mere praktisk, og tendensen med konstant vækst i import og eksport er også blevet konsolideret. I maj måned var Kinas import og eksportværdi for udenrigshandel 2,59 billioner renminbi, en stigning på året på 2,9%. Blandt dem var eksporten 1,43 billioner renminbi, en stigning på 7,7% år for år, 2% hurtigere end de foregående fire måneder; importen var 1,16 billioner renminbi, en nedgang på 2,5% år til år.


Så hvad er den virkelige situation i den kinesiske bomuldsspindingsindustri under handelsfriktionsmiljøet?


For nylig rejste China Cotton Textile Industry Association til Guangdong for at undersøge, hovedsageligt for at forstå ændringerne i markedet efter eskaleringen af kinesisk-amerikansk handelsfriktion, virksomhedernes overlevelsesstatus og virksomhedernes stemme, og besøgte garnhandlere, international stor -skala tekstilvirksomheder og nedstrøms vævningsvirksomheder. Og andre forbindelser i branchen, følgende egenskaber.


01. Presset på beholdningen af tekstilvirksomheder er steget, og produktionen og salget er faldet.


Som det vigtigste nedstrømsmarked for Kinas bomuldstekstilindustri kan Guangdong's driftstatus for flere klynger betragtes som et barometer for driftsstatus for industrikæden. Fra besøgssituationen og forståelsen, siden handelsfriktionen er blevet opgraderet, er markedets vent-og-se-stemning kontinuerligt overført fra terminalen til opstrøms. Da de to spindende dele er under pres, er det aktuelle driftstryk det største, hovedsageligt manifesteret i tre punkter: For det første adskiller det sig fra polariseringen dannet af de vanskeligheder, som industrien har stødt på tidligere. Presset på disse store, mellemstore og små virksomheder er næsten det samme. Da nogle store og mellemstore virksomhedsbanker ansøger om lån, der er relativt højere end små og mikrovirksomheder, tegner deres egenkapital sig for en relativt lille andel. På nuværende tidspunkt er kapitalkæderisikoen endnu større end for små og mikrovirksomheder. For det andet er lagerføringsgarn på fabrikken ikke aktivt lagerført for at reducere risikoen for lagerbeholdning. Garnfabrikkerne har dårlig produktion og salg, og beholdningen er fortsat med at afskrives. For det tredje, selv om Kinas eksport af amerikanske tekstiler kun tegner sig for 16% til 20% af Kinas samlede eksport, er tekstilindustrien en lagerindustri, og stigningen i toldsatser har forårsaget et fald i tilliden i løbet af kort tid. Overforsyning har medført, at flere større markeder uden for USA har bremset ordrer eller ned priser. Denne superpositionseffekt af domino-type forstærker den direkte påvirkning af handelsfriktion på tekstiler i kinesisk bomuld.


02, gav virksomheden ikke op, reagerede aktivt, stabiliserede medarbejdere, ventede på en tur


Ved handelstvister har kinesiske bomuldstekstilvirksomheder ikke mistet tilliden. Alle typer virksomheder har reageret positivt på deres egne egenskaber. Multinationale virksomheder har reduceret virkningen af handelsfriktion gennem omlægning af ordrer med andre oversøiske produktionsbaser. Ved at øge antallet af skift for at give arbejdstagerne mulighed for at tage en pause fra arbejdet, reduceres kun moderat løn. Dette er for at stabilisere medarbejderne, reducere omsætningen, vente på en vending og forberede sig til fuld tid produktion på ethvert tidspunkt.


03. Mange virksomheder har opfordret staten til at iværksætte relevante foranstaltninger til tiden for at hjælpe virksomheder med at strømme over vanskelighederne.


Virksomhederne i undersøgelsen opfordrede til, at bomulds-tekstilindustrien skulle være en af landets traditionelle industrier og den civile produktionsindustri, og også en vigtig basisindustri i Kina. Den komplette industrielle kæde i Kinas tekstilindustri og fordelene ved at føre verdenstrenden er uden for rækkevidde for andre lande. Det hjælper også Kina med at løse de to problemer med folks beklædning og arbejdstageres beskæftigelse. Selvom det ikke er så højteknologisk og fokuseret som mange nye industrier og konceptindustrier fra det teknologiske niveau, og måske endda er i bunden af Kinas industripyramidesystem, bestemmer det underliggende fundament højden af det øverste lag for pyramiden, og hvis basisindustrien er i stor skala. Udstrømningen vil medføre årsag til ustabilitet i det industrielle systems fundament og sociale stabilitet, og det er meget irreversibelt. Derfor bør staten ikke kun være opmærksom på højteknologiske industrier, men også være mere opmærksom på bomuldstekstilindustrien og foreslå, at relevante afdelinger rettidigt indfører relevante foranstaltninger til stabilisering af råmateriale i det specielle miljø i kinesisk-amerikanske handelskonflikter priser, reducere virksomhedernes byrder og øge markedets tillid. Hjælp virksomheder med at strømme over stormen.