Grey Cloth Inventory Pressure er ikke klart fremtidigt marked

- May 31, 2019-

timg0

Tekstilmarkedet i år er lettere end de sidste to år. Polyester silke kan ikke sælges, grå klud kan ikke sælges, stof kan ikke sælges, og selv tøj kan ikke sælges.


Er det sandt, at ingen køber tøj? Det er umuligt. Lige mænd som mig har købt mere end 10 forskellige tøj i første halvdel af dette år, for ikke at nævne de små søstre, der elsker at købe og købe.


Så hvorfor er det så svært at sælge noget i år? Det kommer ned til det ord - opgørelse.


Polyester produktion og markedsføring "kyllingeblod", polyester industrikædechok


Fra weekenden fortsætter polyesterfilamentet kontinuerligt i flere dage med "kyllingeblod", ikke kun polyesterfilamentpriserne stiger, selvom opstrøms PTA stiger.


Selvfølgelig behøver du naturligvis ikke at fortolke det faktum, at vævningsvirksomheden til at købe en runde råvarer i slutningen af måneden. For nylig er prisen på råmaterialer relativt lav, du mødes sammen på tidspunktet for råmaterialer.


Faktisk, efter anden tankegang, har vævningssiden haft en hård tid for nylig, men maskinen kører stadig. Selv om der er tale om nogle virksomheder, der lukker i juni, er det kun tale.


Desuden har det perifere område øget så mange vandstrålevævsproduktionskapacitet, alle skal bruge råmaterialet. Den stive efterspørgsel eksisterer stadig.


Men bare på grund af en sådan tre eller fire dages produktions- og markedsudbrud rydde hele tællingen også polyesterfabrik 5, 6 dages opgørelse, men forårsagede et stort chok på tværs af polyesterindustrien.


Og før, fordi polyesterproduktion og -markedsføring ikke er god, lagerbeholdningen overbelastning, hvilket i sidste ende fører til selv i den store polyesterfabrikafslutning, er produktets prisfastsættelse så stærk, prisreduktionen eller prisreduktionen, overskuddet eller faldet , opgørelse på markedet påvirkning er tydelig.