Drift af tekstilindustrien fra januar til april 2019

- Jun 10, 2019-

N218PY2-锦有光拉架 (1)


Fra januar til april reagerede tekstilindustrien aktivt på ændringer i indenlandske og udenlandske markeder, og vækstraten i produktionen, effektiviteten, investeringerne og andre indikatorer var inden for et rimeligt interval, og den samlede situation var stabil.


1. Der blev gjort stadige fremskridt i produktionen


I de første fire måneder af dette år steg den industrielle værditilvækst for tekstilindustrien med 4,1% år til år. Værditilvæksten i den kemiske fiberindustri steg med 14,3 procent år for år, tekstilindustrien med 2,2 procent og beklædningsindustrien, hjemmetekstil og industriel tekstilindustri med henholdsvis 3,3 procent, 1,7 procent og 7,7 procent.


For det andet stiger det indenlandske salg langsomt


I de første fire måneder af dette år nåede detailsalget af tøj, sko, hatte, nåle og tekstiler over kvoten 441,8 milliarder renminbi, en stigning på 2,2 procent år for år. I samme periode steg detailsalget af online beklædningsprodukter 23,7% fra år til år, hvilket var 4,6 procentpoint højere end i første kvartal og fortsatte med at opretholde en hurtig vækstmoment.


Eksporten faldt lidt


Fra januar til april udgjorde Kinas tekstil- og beklædningseksport 75,76 milliarder dollars, et fald på 3,7 procent fra året før. Blandt dem var tekstilernes konkurrenceevne stabil, og eksportmængden steg med 0,8% år for år.


Iv. God vækst i effektivitet


Fra januar til april nåede 34.000 tekstilvirksomheders driftsindtægter over den angivne størrelse 1602,76 milliarder renminbi, hvilket er en stigning på 4,9% fra året før. Den samlede fortjeneste nåede 64,95 milliarder renminbi, en stigning på 0,7% år-til-år; Resultat af primær drift 4,1%.