Super-elastisk Micro Nylon Spandex Interlock

Denne nylon spandex interlock anvendes 40D Nylon + 70D Spandex, består af 50% nylon + 50% spandex, med den bløde handfeeling, det altid bruges til at gøre sport armbånd, medicinsk bandage, high-end yoga jakkesæt, fancy shapewear ... Vi har engageret i dette stof linjer i årtier år,har vi langsigtet tæt samarbejde med flere materialeproducenter fra indenlandske og oversøiske til at tilbyde produkter af højeste kvalitet. Hvis du har nogen ideer om vores produkter, så kontakt os med det samme!

Produktdetaljer

★Dette stof består af 50% nylon og 50% Spandex , med god håndfedtning.

★ dækkende anvendes i sport ware, såsom sport armbånd, kneelet samt medicinsk bandage.

Desuden kan det også bruges til at gøre high-end yoga jakkesæt, fancy shapewear

★Moisture absorptive,komfortabel i både tørre og våde årstider.


For bedre fugtabsorption og hygroskopisk funktion. Vi vælger unikt formedesektionsfibre, hule fibre og flerhulsfibre for at øge fiberskæringsområderne og forbedre vandtransmissionen.


product data


Super-elastic micro nylon spandex interlock


details


Super-elastic micro nylon spandex interlock


Super-elastic micro nylon spandex interlock(3)


▋RIG OPLEVELSE ▋

Vi har engageret os i stoflinjen i årtier, så vi har en erfaringssalgsteam, der kender markedet rigtig godt og støtter kunderne i at udvikle mange projekter.

Med mange års erfaring, og indførelsen af tyske Karl Mayer avanceret højhastigheds-warp strikning udstyr, samt en bred vifte af teknisk support, vi er konkurrencedygtige på markedet.


For sportswear


▼Også velegnet til sportsudstyr,

såsom sport armbånd, kneelet

eller medicinsk bandage ...


for sports ware


Vi insisterer på princippet om integritet først, kvalitet først og kunder først. Administreret og kontrolleret af vores ledende tekniske personale, har vores virksomhed udviklet innovative og unikke nye produkter konstant.

▼Vi har udviklet et langsigtet samarbejde med vores samarbejdsvillige farvningsfabrik, hvilket har bevaret en stabil gennemløbstid og pålidelig kvalitet.

▼Leveringstiden for omgangsdips er omkring 3-7 dage.


1577072559(1)


good fabric manufacturer

1576651802(1)

company profile
Hot Tags: super-elastisk mikro nylon spandex interlock, Kina, leverandører, producenter, fabrik, tilpasset, købe, engros, bulk, citat, lavet i Chin

Undersøgelse

Du kan også lide