Polyester Interlock Spandex Weft Strik Stof til sportstøj

Polyester Interlock Spandex Weft Strik Stof til sportstøj

Denne poly spandex stof blev brugt 75D polyester +40D spandex garn. Med høj-stretch, god hånd-følelse, lys og åndbar, er det altid bruges til at gøre T-shirt, yoga slid, undertøj, shapewear, leggings, fashionwear ... Vi kan tilbyde meget funktionel behandling, såsom fugtspredende, antibakterielle, anti - UV og andre. Vi har et langsigtet tæt samarbejde med flere materialeproducenter fra ind- og udland for at tilbyde produkter af højeste kvalitet. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen forespørgsel.

Produktdetaljer

▋Brief Introduktion ▋

Polyester Interlock Spandex Weft strik stof til sportstøj

▼består af 90%Polyester +10%Spandex

▼brugt 75D Polyester +40D spandex garn

▼Det har en bred vifte af anvendelse, såsom at gøre T-shirt, yoga slid, undertøj, shapewear, leggings, fashionwear ...

▼Elegant, fleksibel, kvalitet og blød. Vi kan tilbyde meget funktionel behandling, såsom fugtspredende, antibakterielle, anti - UV og andre.

fashion fabric

product information

produktnavn:Polyester Interlock Spandex Weft strik stof til sportstøj
Modelnummer:

T024TB8

Materiale:90%Polyester 10%Spandex
Bredde:150 cm
Vægt:280gsm
Type:stretch stof
Mønster:Almindelig farvet
Strikket type:Weft strikket
Forsyningstype:Make-to-Order
Programmer:T-shirt, yoga slid, undertøj, shapewear, leggings, fashionwear ...


details show

Polyester Interlock Spandex Weft knit Fabric For Sportswear1576548555(1)

●Med den entusiastiske støtte fra vores kunder har vi etableret og opretholdt et godt forhold til kunder over hele verden. I den kommende fremtid vil vi altid fortsætte med at opnå bedre kvalitet og mere konkurrencedygtige priser i overensstemmelse med kundernes krav.


● Med høj-stretch, god hånd-følelse, lys og åndbar, er det altid bruges til at gøre T-shirt, yoga slid, undertøj, shapewear, leggings, fashionwear ...


fabric for T-shirt

various usages


●Vi har engageret os i stoflinjen i årtier, så vi har en erfaringssalgsteam, der kender markedet rigtig godt og støtter kunderne i at udvikle mange projekter.


● Med mange års erfaring, og indførelsen af tyske Karl Mayer avanceret højhastigheds-warp strikkeudstyr, samt en bred vifte af teknisk support, vi er konkurrencedygtige på markedet.


Oder process.jpg

1576742772(1)

1577072559(1)


company profile


Hot Tags: polyester interlock spandex weft strik stof til sportstøj, Kina, leverandører, producenter, fabrik, tilpasset, købe, engros, bulk, citat, lavet i Chin

Undersøgelse

Du kan også lide