Slidstærk, vaskbar og fleksibel

- Apr 01, 2019-

Screen printing er den mest udbredte T-shirt trykning teknologi. 90% af de T-shirts, der købes i butikken, er skærmudskrivning. Skærmudskrivningsteknologien er forholdsvis kompliceret. Der er primært design, film, trykning, trykning og tørring. trin. Skærmtryk, simpelthen tale, er et T-shirt mønster. Hvis der er tre farver rød, gul og blå, skal du udskrive tre udgaver. En farve til hver udgave, det meste af det indenlandske er en farvefarveprint. Screen printing kan hovedsageligt opdeles i: vandudslipning, limtryk, trykfarve. Skærmudskrivning ved at tilføje nogle specielle materialer vil have forskellige udskrivningseffekter for at imødekomme kundernes særlige behov.

Skumudskrivning, skumudskrivningsfunktioner: tredimensionale stærke, ligner kunstig broderi, blødt tryk, slidstærk, vaskbar, fleksibel, meget anvendt i duge, gardiner, viskestykker, puder, tøj, tasker, strømper og så videre. Det kan anvendes ikke kun på naturlige fibre stoffer som bomuld, hamp, silke, men også til rayon stoffer. Der er dog også nogle ulemper. Hvis blæstoffet tilsættes overdrevent, er farvefastheden af den udskrevne del vanskeligere at styre. Hvis der anvendes olieagtig skumdannelse, vil håndfølelsen blive lidt påvirket.

Udladning, også kendt som gravering, henviser til brugen af et udladningsmiddel trykt på et farvet stof for at ødelægge den farvede del af pigmentet, hvorved der opnås en række mønstre, mønstre af trykmetoder. Et udladningsmiddel er et kemikalie, som kan affarve den farvede base. Såsom: hængende hvidt, tannchlorid og så videre. Denne metode kan opdeles i hvid (hvid) og farvet (trykt). Sidstnævnte farvemetode gør stoffet fint, men processen er kompliceret, og prisen er høj. Denne trykmetode er generelt mest effektiv til bomuldsstoffer, der er reaktivt farvet.