Tubular badetøj ser mere elegant ud

- Apr 09, 2019-

Badetøj henvises til specielle tøj til svømning af kvinder samt badedragter til mænd. Badetøj er anderledes end gymnastikdragter. Generelt svømningstøj ikke synker, når nedsænket i vand. Badetøj er generelt lavet af tekstiler, der ikke suger og ikke svulmer.

De to dele refererer til en separat dragt og bukser, en bikini type og en generel todelt hoved stil og en bikini type, også kendt som en trepunkts type, som er karakteriseret ved meget lille materiale. Det er ubestrideligt, at trepunkts badedragt er den mest attraktive. Hvis kvinder har en stolt krop og absolut tillid, kan denne stil af badetøj være det første valg.

Enkelt badetøj fås i skulderstropper og patroner samt kinesisk stil krave design. Shoulder-stroppet badedragt med overkrop og vest er meget traditionelt og er den mest populære stil. Faktisk er skulderremmen badedragt almindelig, men gennem skulderstroppens skift kan du stadig finde et specielt punkt, som en enkelt skulder, der har været populær i udlandet i tidligere år. Derudover er den dybåbnede bryst- og wrap-around badedragt den bedste udsmykning til den øvre og nedre bredde. Desuden kan tilføjelsen af en unik dekoration på brystlinjen gøre kroppen mere perfekt.

Badedræet er mere smukt, dets krop er rørformet, med en slynge, og nogle slynger er aftagelige. Denne badedragt kan reducere gennemsigtigheden af bryst og hofter, og den høje snit nederkant kan gøre benlinierne se længere ud.

Den tredelte badedragt er et sæt bikinier og en jakke, som er mere bekvemt at bære. Når du bærer en bikini, kan du påføre en jakke efter landing, som kan dække fedtet og bære en smuk figur.

(1) Spandex indhold: Den internationale standard for spandex er ca. 18%. Jo bedre badedragt, den første er at nå indholdet på 18% spandex.

(2) Elasticitet: En god badedragt skal være meget stram. Selvfølgelig er elasticiteten ikke så stor som muligt, men rebound er bedre. Det er bedre at vende tilbage til originalen efter gentagen strækning. Det er også nødvendigt at føle sig godt, du kan sammenligne følelsen af FEW, YINGFA og andre professionelle badetøj og badetøj i indkøbscenteret, såsom Haosha, ZOKE osv. Bemærk at badedragt ikke er så dyrt som muligt.

(3) Stil og farver: Badetøjs stil og farve er også et uundværligt valg for alle. Det afhænger især af dine personlige præferencer.