Kroppen har ingen ydre tilbageholdenhed og strækker sig frit

- Apr 03, 2019-

For at fremhæve individualitet kan du vælge tøj med indisk national stil, løs og naturlig, iført en slags eterisk og friluftslivet mysterium; Der er også en moderne stil fitness tøj, stram og fleksibel, og kan også bringe en smuk krop ud. Det er mere passende at øve yoga i høj temperatur. Du kan vælge efter dine egne præferencer.

Kort sagt, når du praktiserer yoga, har din krop ingen ydre tilbageholdenhed og strækker sig frit. Yoga tøj, der kan give dig ro og afslapning er det første valg.

Yoga stammer fra Indien, og mere end 5.000 års historie og kultur er blevet kaldt "verdensverdens skat". Yoga stammer fra Himalaya i det nordlige Indien. Da gamle indiske yogier praktiserede deres legemer og sind i naturen, opdagede de utilsigtet, at forskellige dyr og planter naturligt er i stand til at behandle, slappe af, sove eller holde sig vågen. Helbredt naturligt med enhver behandling. Derfor observerer de gamle indiske yogier, efterligner og personligt oplever i henhold til dyrets kropsholdning og skaber en række træningssystemer, der er gavnlige for kroppen og sindet, dvs. positionsmetoden. Disse holdninger er blevet tempereret i mere end 5.000 år, og yoga lærer folk helbredelsen, som gavner mennesker fra generation til generation.

I Indien, for tusinder af år siden, blev sorghumerne afsondret ofte i jomfrueskovene og meditationen i stræben efter himlens og menneskehedens højeste rige. Efter en lang periode med simpelt liv lærte munkene mange naturlove fra de observatoriske væsner og derefter fra de biologiske overlevelsesregler til menneskekroppen og gradvist at mærke de subtile forandringer inde i kroppen, så mennesker forstår og selv Den fysiske dialog, så du ved, hvordan du udforsker din krop, begynder at opretholde og regulere helbredet og sygdommens helbredende fornærmelser. Efter tusindvis af års forskning har vi gradvist udviklet et komplet, praktisk og praktisk kropsbygget fitness system. Dette er yoga.