Minimer friktion og reducere fugtrester

- Apr 10, 2019-

Badebukser er tøj, der bæres af mænd, når de svømmer, dykker eller deltager i vandrelaterede aktiviteter. Formen svarer til undertøjets, men stoffet er normalt anderledes. Svømningstunker er primært opdelt i trekant og flad hjørner og sjov og fire kategorier af tænger. Almindelige svømmebukser er for det meste mørke nuancer som mørkeblå og sorte.

(1) Høj talje: Normalt designet som en boxershorts.

(2) normal talje: flad vinkel trekant kan være, sådanne svømmekuffer er mere, normalt til det offentlige valg, men jeg synes det er mere egnet til

Boxer shorts.

(3) Lav talje: De fleste af designerne er trekanter, fordi svømningstunterne er designet til at have en lav talje og se bedre ud end den normale talje. De flade vinkler er også der, men svømningstunterne er brede og uinteressante. Low-waist svømme trunks er i en tendens, og overskygger gradvist de normale talje svømme trunks, fordi trekanten er mere og mere populær.

(4) Ultra-lav talje: Vanligvis refererer til de professionelle dingle-kufferter med rygløsen og det fremre synlige hår. Dette badetøj er mere velegnet til fashionable mænd, der kan lide sport og krop, fordi det er mere sexet end almindeligt lavt bukser. Vitality, der viser mænds maskulære skønhed, er længden af svømningstankernes talje 1,5 tommer til 3 tommer lang. Hovedfunktionen er at reducere atleternes modstand i vandet og derved øge deres fartstid og kan også bruges som solbadning. Denne type svømmekuffe er tæt på kroppen, minimerer friktion og reducerer fugtrester. Når man bærer det, vil de mænds reproduktive organer være mere indlysende, og pladsen i svømningstunkerne vil være mindre end for de firebenede svømmekuffer. Når du bruger disse svømningstunker, vil det være mere behageligt at lægge penis opad. Disse badestammer er velegnet til brug i forskellige vandaktiviteter som svømning, surfing, dykning mv. Badebukserne er populære over hele verden, og i de europæiske og amerikanske regioner er svømmere, der bærer svømmebukser, meget populære i forskellige vandfaciliteter . Grunden til, at offentligheden vælger badebukser er, at svømmeklærne er velegnede til vandaktiviteter og solbadning. De er hurtigt at tørre og kan bæres i bukser eller shorts.

(5) T-formet: T-shirtets forside ligner svømningstunterne, men siderne er smallere og skinkerne er helt synlige. I de indendørs pools og strande i vestlige lande er der mange mænd i denne stil af svømningstunker. Ud over den mindre modstandsdygtighed over for svømning er det naturligvis mere befordrende for solbadning.

(6) Seksuelt lav talje: Normalt brugt til badestammer, der kun dækker ca. en tredjedel af skinkerne, det vil sige stort set ikke dække lysken. Forsiden kan kun dække glans, det vil sige penis og pungen kan blive udsat for mere end 60% (bemærk at hvis penis er oprejst, vil eksponeringen være omkring 100%, fordi svømningstankerne er for små, så vælg omhyggeligt er sådanne badebukser ofte ikke tilladt Til brug i svømmebassiner anbefales det at bære dem på ubeboede strande eller flodbredder, så vidt muligt på steder, hvor der er få mennesker.)