Lad kroppen og sindet slappe af, føle sig godt og komme hurtigere ind i yoga tilstanden

- Apr 03, 2019-

Når du praktiserer yoga, giver et løs og behageligt tøj kroppen mulighed for at bevæge sig frit og undgå begrænsninger på din krop og vejrtrækning, så du kan slappe af, føle dig godt og komme ind i yoga-tilstanden hurtigere. Den bløde og egnede yoga beklædning er buet og bølgende med kroppens bevægelser, og elasticiteten er moderat, hvilket viser dit elegante temperament. Tøj er kulturens manifestation, det er udtryk for stil, det gør yogaens indre kvalitet mellem bevægelse og statisk.

Yoga udøver en stærk fysik og immunitet øges også. Denne forbedrede modstand kan variere fra forkølelse til alvorlige sygdomme som kræft.

Normal vision og hørelse er hovedsagelig afhængig af øjnene og ørerne for at få god blodcirkulation og nerveoverførsel. Nerverne og blodkarene, der leverer øjnene og ørerne, skal passere gennem halsen. Når du bliver ældre, taber halsen sin elasticitet ligesom resten af rygsøjlen. Når nerver og blodkar passerer gennem halsen, kan du opleve stagnation. Dette ændrer forsyningen af nerver og blod i øjnene og ørerne og påvirker dermed deres funktion. Yoga kropsholdning og yoga nakke bevægelse kan forbedre tilstanden af nakken, og dermed øge syn og hørelse.

Da yoga producerer en foryngende virkning på det kirtelvævende nervesystem, herunder hjernen, forekommer mentale følelser naturligt positive. Det gør dig mere selvsikker, mere entusiastisk og mere optimistisk. Det daglige liv bliver også mere kreativt.

Yoga dragter bør generelt være forberedt på mere end to sæt, så vi kan ændre dem i tide, især for høj temperatur yoga. Men en ting at nævne er det for den gamle yoga praksis: Tænk, at vi altid bør bære det samme tøj uden rengøring, når du praktiserer yoga, hvilket vil hjælpe yoga praksis. Dette er selvfølgelig meget svært for os moderne mennesker, så vi anbefaler det ikke, ligesom viden.