Hvad er det almindelige motionsstofstof?

- May 23, 2019-

bella-hadid-alo-yoga-leggings-airbrush


Grundlæggende fitness tøj, de passer kun til gymnastiksalen eller yogatøjet, ikke egnet til andre lejligheder at bære, så vi har ikke de nødvendige ord høj pris for at købe det berømte mærke af elastisk fitness-sportstøj, så længe vi er opmærksomme på kvaliteten og bærekomforten er ok, men kan ikke lide den slags løse tøj til basketballuniformer, vilkårligt valg.


Stræk fitness-sportstøj, fordi det er tæt tilpasset, så det skal have den mest perfekte slidkomfortable effekt, fugtabsorption af svedabsorption, åndbar varme og anden ydeevne for at opfylde standarderne for stramt tøj. Selvom bomuldsfiber fitness sportsbeklædning fugtabsorption er den bedste, men denne slags stoffer absorberer helt sved, nåede den mættede tilstand på grund af manglen på funktionen af udstrået fugt udefra, tøjet vil blive vådt, vil den menneskelige krop føle klæbrigt på grund af bomuldsfibre lavet af elastisk fitness-sportsbeklædning ekstrem dårlig. Så den generelle anvendelse af flere typer fibersammensætning i tekstilproduktionen.


Ligesom bomuld kan naturlige fibre betragtes som en god ven af fitnessarbejdere. Sådanne beklædningsstoffer har fremragende ventilationsydelse, blød struktur og en bemærkelsesværdig svedeabsorptionsfunktion og er i stand til at spinde i ultra-fint garn til at fremstille forskellige sportsbeklædninger til stretch-fitness. Bomuldstøj-sportsbeklædning har også mange ulemper. På grund af sin stærke vandabsorption, når det absorberer meget vand, er det meget vanskeligt at tørre hurtigt, ligesom en atlet, der bærer et vådt tøj, er det let at lade atleternes temperatur falde, hvilket resulterer i en forkølelse eller forkølelse. For det andet samles sved sammen for at danne en vandfilm, der forhindrer, at sportsbeklædningens kvalitet er godt åndbar, hvilket giver sved mulighed for at avle mange bakterier. Et andet punkt er, at sportsbeklædning af bomuld er let at krympe, hvilket vil føre til deformation og hærdning efter at have været brugt i lang tid. Slidbestandigheden af denne type tøjstof er også dårlig, og det er let at rive det med kraft, og det er også meget vanskeligt at rengøre, hvis organiske forurenende stoffer er farvet.


Til sammenligning er fordelene ved elastisk sportsbeklædning fremstillet af kunstigt fiberstof mere fremtrædende. De er sej og slidstærke, bløde i tekstur, skinnende og elastiske. De er praktiske til rengøring af væske efter forurening, og de er ikke lette at krympe efter vask, og de vil heller ikke deformere eller falme. Stofvævningsmekanismen er meget åndbar, hvis den opfylder kravene. Så er der ingen ulemper ved sådanne dragter? Selvfølgelig ikke. Det har dårlig vandabsorption.


Derfor, når vi vælger det elastiske fitness-sportstøj, bør vi kombinere fordelene ved de to ovennævnte typer stoffer, vi skal vælge, og se på det stykke, vi er opmærksomme på. For det andet skal vi beslutte i henhold til intensiteten af vores sportsgrene og vælge det stretch-fitness-sportstøj, der passer os så vidt muligt, så tøjet ikke forhindrer selve træningen.