Hvilket materiale skal jeg vælge for mit sportstøj?

- May 27, 2019-

2017-women-jumpsuits-yoga-set-backless-gym

Hvilket materiale skal jeg vælge for mit sportstøj? Hvad med koreansk silke sportstøj? Nu tror mange mennesker, at iført bomuldstøj er det bedste, det skyldes, at iført bomuldstøj har god svedabsorption og brug særlig behagelig. Men indser du, at der er et problem, fordi tøjet absorberer meget sved, da tiden går, bliver stoffet gul og hårdt, men også en dårlig lugt. Som vi nu fortaler for begrebet grøn miljøbeskyttelse, er dette koncept blevet anvendt til forskellige industrier. I dag er de råmaterialer, der anvendes til stof, meget omfattende, såsom lotusbladfiber, bambusfiber, kaffegrund mv., Som alle er anvendt til stofindustrien.


Korea silke tilhører menneskeskabte efterligne ægte silke stoffer, denne slags stoffer er ikke let pilling, ikke tage farve, har god drap sex. Efter nogle få trykningsteknikker har de sportswear, som Korea silke gør, en række farver, og stoffer er ikke lette draperi, har god permeabilitet. Nu vil nogle af de store indenlandske mærker vælge sydkoreansk silke til sportswear stof.


Hvilket materiale skal jeg vælge for mit sportstøj? Alle former for professionelle sportsstoffer, funktionelle stoffer og videnskabelige og teknologiske stoffer skal produceres for at imødekomme de moderne behov for sport. Faktum viser, at brugen af kemiske fibre til erstatning af naturlige fibre i sportstøj gradvist er blevet den almindelige. I øjeblikket er der følgende højteknologiske fibre i kategorien sportstøj: nylonfiber, kunstig polyester mv.