Hvad er kludets farvningsproces?

- May 22, 2019-

2

Scouring og blegning fjerner urenheder i naturlige fibre og i tekstilbehandling og tilsætning af forskellige gylle, olie og snavs. Eksistensen af disse urenheder forhindrer ikke kun den glatte proces med farvning og efterbehandling, men påvirker også stoffets bæredygtighed. Formålet med skure og blegning er at anvende kemiske og fysiske mekaniske tiltag for at fjerne urenheder på stoffet, gøre stoffet hvidt, blødt, med god permeabilitet til at opfylde kravene til at tage og til farvning, trykning, efterbehandling for at give kvalificeret semi- Produkter.

A. Oprindelig kludtilberedning

Forberedelsen af den originale klud omfatter inspektion af den originale klud, vendingen (batch, division, udskrivning) og sømhovedet. Formålet med den originale kludinspektion er at kontrollere kvaliteten af den grå klud, og finde problemer kan løses i tide. Inspektionsindholdet indeholder fysisk indeks og udseendefejl.

B. singeing

Formålet med at slynge løgne i at brænde luret på klud ansigt, gøre klud ansigt lyst og rent smukt, forhindrer at være på grund af tilstedeværelsen af lur, når farvning, trykning, producerer farvestof ikke engang nå udskrivning plet.

C. desizing

Til glat vævning er kædegarn ofte dimensioneret til at forbedre styrke og slidstyrke. Opslæmningen på den grå klud påvirker ikke kun stoffets vandabsorptionsevne, men påvirker også kvaliteten af farvnings- og efterbehandlingsprodukter og øger forbruget af farvning og kemiske stoffer. Derfor skal gylle fjernes før skure. Denne proces kaldes desizing.

D. farvning

Farvning er en ret kompleks proces, forskellige kvaliteter af klud farvning proces er anderledes, bomuld, polyester, nylon, polyester, kemiske fiberprodukter, blandede produkter og så videre. Nogle brug pad farvning, volumen farvning, nogle skal bruge høj temperatur og højtryksfarvning, nogle kun farvning en gang, nogle til mange gange farvning.

Selvom farvning gennem en valseværelse kan være, men det er også den sværeste proces, fordi farven på farvningskontrol ud over det kendte, er der mange ukendte ting i den, såsom fargestabiliteten ved forskellige temperaturer, dampkontrol , valseværktryk kontrol osv., er meget fint arbejde.

Den farvede lange bil er opdelt i to dele, den forreste bil er farvet, og den bageste bil er fast. De har fordel og ulempe hver, se farven, der spørger almindeligt og beslutter, og kan ikke erstatte hinanden.

E. efter afslutning

Efter afslutningen er at give tøjets brugbarhed og smuk tekstilteknologi. Følgende er almindelige typer af tekstil efterbehandling, de vigtigste udstyr er: singeing maskine, desizing maskine, mercerizing maskine, flydende ammoniak maskine, indstillings maskine, forkrympemaskine, kalender, vaskemaskine, uld slibemaskine, uldfangende maskine, coating maskine .