Hvilken slags tøj er lavet af elastiske materialer?

- May 16, 2019-

images

Udendørs sportsstoffer: gode stretchstoffer fremmer konstant bekvemmeligheden af udendørs aktiviteter, der hurtigt og effektivt beskytter styrkeforbruget af musklerne i strækningen. Tekstilens elastik holder tøjet synkroniseret med bevægelsesrytmen, og på basis af beskyttelsen af kropsoverfladen giver det større menneskelige evne til at bryde gennem grænsen.

Vandtæt stof: I forskellige udendørs komplekser er atleternes tøj i hyppig og tæt kontakt med vand. Vores vandtætte stof giver mere tæt beskyttelse til udendørs tøj og forhindrer fugtindtrængen af udvendig regn. Lad vores træning mere holde tør, ikke på grund af vejrforandringer påvirker stemningen i udflugten.

Mountaineering wear stoffer: udvikling af en række specifikationer af bjergbestigning tøj stoffer, opfylder behovene i bjergbestigning slid design og motor funktion, stof design stil er novel og unik, elastisk energi til udendørs klatring, klatring og fritid mode sport en bedre dekorere, stof i henhold til forskellige behov, komplet funktionelle præstationer som vand, dekontaminering, hurtig tørring og så videre. Lad mere erfaring med vores elastiske stofudviklingsresultater.