Floral Flocking Nylon/lycra Strik Stof

Floral Flocking Nylon/lycra Strik Stof

HX-N001PY6-Z er et floktrikstof. Palle stof HX-N001PY6 er en skinnende nylon / spandex stof.

Produktdetaljer

Lycra-stoffets egenskaber

I modsætning til traditionelle elastiske fibre, det har en strækning på op til 500% og kan genoprettes til sin oprindelige tilstand. Det vil sige, at fiberen kan strækkes meget let, men det kan fastgøres til overfladen af den menneskelige krop efter at være blevet genvundet, og den bindende kraft til den menneskelige krop er lille.

Lycra har en bred vifte af applikationer, hvilket tilføjer ekstra komfort til alle typer af beklædningsgenstande, herunder undertøj, brugerdefinerede jakker, dragter, nederdele, bukser, strik og meget mere. Det i høj grad forbedrer stoffet føler, drapere og krølle opsving evne, forbedrer komfort og pasform af forskellige tøj, og gør forskellige beklædningsgenstande viser ny vitalitet, især Leica udviklet af DuPont og International Wool Bureau. Uld blandet materiale. Det giver et nyt koncept for tekstilindustrien i slutningen af det 20.

Lycra (LYCRA) kan strækkes 4 til 7 gange frit og hurtigt vende tilbage til sin oprindelige længde efter den eksterne kraft er frigivet. Det kan ikke bruges alene og kan sammenvæves med andre kunstige eller naturlige fibre. Det ændrer ikke udseendet af stoffet og er en usynlig fiber, der i høj grad forbedrer strukturens ydeevne. Lycra har fremragende strækbarhed. For strik bestemmes dens multi-directional stretch af selve stoffet, og Leica bringer kun elasticiteten ved stretching og nyttiggørelse.

Det vævede stof er duktilt kun i retning af vævning i lycra, såsom warp strikning (lige retning) eller skudstrikning (vandret retning). Bukserne nyder godt af warp elasticiteten, mens det tovejselastiske vævede stof med lycra giver stor komfort og frihed i begge retninger. Derfor kan folderne nemt og automatisk gendannes i bukser, jakker og andre kvinders ready-to-wear i Lycra, og tøjet kan nemt og automatisk restaureres, tøjet er mere scooped og ikke let deformeres, og de er frie til at føle sig fri til at føle sig nye. Selv hvis du laver strenge dragter, frakker, osv., er der ingen haster og kramper. Strik, undertøj, bodybuilding bukser og andet strik tilføje lidt Leica, som er både pasform og komfortabel, og kan bæres på kroppen og kan bevæge sig med dig.

Produktbeskrivelse
ProduktnavnFloral Flocking Nylon/lycra Strik Stof
Element #HX-N001PY6-Z
Bredde152 CM
Vægt180-200G/M2
SammensætningNylon82% Spandex18%
FinishPr. anmodning
BrugDansetøj, modetøj, badetøj osv.
PrøveA4 størrelse prøver
CertificeringOeko-Tex Standard 100
N001PY6-Z (4)


Hot Tags: blomsterflokke nylon / lycra strik stof, Kina, leverandører, producenter, fabrik, tilpasset, købe, engros, bulk, citat, lavet i Chin

Undersøgelse

Du kan også lide