7b7ce8a692

Zhejiang Hongxiang Cloth Co., Ltd. er beliggende ved siden af Qiantang-floden i Haining City, berømt som 'The Leather Capital of China and Chinese Fabric City', som ligger mellem Shanghai og Hangzhou. Vi er 150 kilometer til Shanghai og 50 kilometer til Hangzhou. Vi overholder princippet om 'Integritet først, kvalitet først og kunder først'. Administreret og kontrolleret af vores højtstående tekniske personale har vores firma konstant udviklet innovative og unikke nye produkter. Med mange års erfaring og introduktionen af tyske Karl Mayer avanceret højhastighedsforbrydelsesudstyr, samt en række tekniske support, er vi konkurrencedygtige på markedet.


For at imødekomme behovene inden for modetøj, badetøj, undertøj, legetøj, sko, hatte, sofaer, bilsæder og sportsartikler, specialiserer vi os i produktion af en række spandex-stoffer: lycra, trykt stof, stretchstof, lycra stof, single pull plet, børstet stof, nylon kalender stof, polyester kalender stof, carbon guld stof, carbon sølv stof, spandex stof osv. Vi kan designe specialitet stof og produkter i henhold til kravene fra forskellige kunder. Vores produkter sælges rundt omkring i landet og også i Europa, USA og mange andre markeder.


Efter at have bestået ISO9001 kvalitetssystemcertificering og ISO14001 miljøledelsessystemcertificering, er vores produkter pålidelige. Vores virksomhed leverer produkter og tjenester af internationale standarder, og vi håber at samarbejde med dig i alle aspekter og i fællesskab udvikle det indenlandske og internationale marked!


Zhejiang Hongxiang Cloth Co, Ltd håber oprigtigt, at vi kan slå os sammen for at skabe en strålende fremtid!


图片54